Εξελίξεις είχαμε χθες βράδυ στα διοικητικά του ΠΑΟΚ Καλυβίων, αφού η πραγματοποιηθείσα  Γενική Συνέλευση του συλλόγου, κατέληξε σε παραίτηση όλων των μελών  του Δ.Σ. και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων για τα πεπραγμένα ο οποίος και θα κληθεί να αναλάβει πρωτοβουλίες για την σύσταση και στελέχωση νέας διοίκησης.

Η Γενική Συνέλευση δεν είχε προσέλευση από κατοίκους και φιλάθλους της ομάδας, με αποτέλεσμα τα παρευρισκόμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να κάνουν μια γενικότερη συζήτηση για την πορεία της ομάδας την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε άδοξα και οδήγησε την ομάδα στον υποβιβασμό.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος της διοίκησης, Γεράσιμος Ε. Μπελεβώνης, οι προσπάθειες και οι πολύπλευρες ενέργειες που έγιναν πέρυσι για την σύσταση συμβουλίου στην ομάδα, ναι μεν ¨καρποφόρησαν¨ αλλά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αφού κάποιοι που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον τελικά δεν στήριξαν την ομάδα.

Από την πλευρά της Διοίκησης σαφώς και υπάρχει η παραδοχή ότι, κατά τη διάρκεια της χρονιάς έγιναν λάθη στην οργάνωση και τα μεταγραφικά της ομάδας, καθώς και επιλογές που αποδείχτηκαν άστοχες, όμως πάντα υπήρχε η διάθεση από όλους να στηριχθεί η ομάδα και να πετύχει τον στόχο της παραμονής…

Οικονομικά η ομάδα δεν είχε προβλήματα, έστω από τους λίγους που συνέβαλλαν σε αυτό το εγχείρημα, όμως η ομάδα του χωριού πρέπει να στηρίζεται από περισσότερους και να είναι όλοι κοντά της.

Υπάρχει απογοήτευση και δεν είναι καθόλου εύκολη η συνέχεια, όσων αφορά την ¨διάρκεια ζωής¨ του σωματείου.

Βλέποντας τα πράγματα από την οικονομική  πλευρά αλλά και για το ποιοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν μελλοντικά την ομάδα, δεν υπάρχει αισιοδοξία.

Έτσι ο  ιστορικός ΠΑΟΚ Καλυβίων, όπως και πέρυσι, πορεύεται σε δύσβατα μονοπάτια, και υπάρχει άμεση αναγκαιότητα αναζήτησης λύσεων στο αδιέξοδο που διαμορφώνεται, με εξεύρεση ικανών προσώπων που θα αναλάβουν τα ¨ηνία¨ της ομάδας.

Ο προγραμματισμός και η προετοιμασία της ομάδας για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας 2016-2017 δεν μπορεί να περιμένει και οι όποιες κινήσεις «σωτηρίας» πρέπει να γίνουν έγκαιρα ώστε ο ΠΑΟΚ να οδηγηθεί σε ασφαλές λιμάνι…

http://www.kalyvia.gr/