Στο ποιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς την Κυριακή με την Αμβρακία Κωστακιών ο Ναυπακτιακός καλείται να πάρει την νίκη και φυσικά να πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δηλώνουν έτοιμοι , σε ένα ματς δίχως αύριο, σε ένα ματς το οποίο παίζονται οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς. Ο αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και από τους φιλάθλους της ομάδας που θα  γεμίσουν το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο, και θα αποτελέσουν τον 12ο παίχτη.

Ο Ναυπακτιακός θέλει μόνο νίκη στην τελευταία αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄εθνική. Με απλά λόγια κρατάει την τύχη στα χέρια του στο ματς της χρονιάς.

Αισιόδοξος δήλωσε στο Agriniogoal.gr, και ο προπονητής του Ναυπακτιακού Δημήτρης Θεοδοσίου:

<<Η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Υπάρχει όρεξη διάθεση και κίνητρο για την νίκη που σημαίνει άνοδο στην Γ΄εθνική. Η αναμέτρηση θα κριθεί στο πάθος και την θέληση των παιχτών, στις προσωπικές μονομαχίες,  για θετικό αποτέλεσμα , παρά στην τακτική που θα επιβάλει κάθε προπονητής.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα είναι ο Καραγιάννης , του οποίου η συμμετοχή ουσιαστικά θα κριθεί την τελευταία στιγμή>>, τόνισε ο Θεοδοσίου.