Αναδιοργάνωση στην Σούπερ Λίγκα

 Στις 14.00 της Πέμπτης (16/6) θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όπως γνωστοποίησε την Τρίτη (14/6) η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Στο τραπέζι θα πέσουν τα θέματα της επικύρωσης της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας, αλλά και των πλέι οφ, προκειμένου να οριστικοποιηθεί και ο υποβιβασμός των Πανθρακικού και Καλλονής στη Β’ Εθνική, ενώ επίσης θα συζητηθεί και το θέμα της αναδιοργάνωσης του διοικητικού μοντέλου. Παράλληλα, θα τεθούν και ζητήματα διοργάνωσης, όπως το συνοπτικό αγωνιστικό πρόγραμμα, η κλήρωση του πρωταθλήματος και ο ορισμός αρμόδιας επιτροπής σύμφωνα με τον κανονισμό, τα τηλεοπτικά, αλλά και η πρόταση της Ξάνθης για την προκήρυξη του Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 16/06/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Επικύρωση βαθμολογίας κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Super League, βαθμολογίας Αγώνων Κατάταξης Play Offs Super League και βαθμολογίας Πρωταθλημάτων Υποδομής Super League, 2015 – 16.

2. Θέματα Διοργάνωσης Πρωταθλήματος (Συνοπτικό Αγωνιστικό Πρόγραμμα, Κλήρωση νέου Πρωταθλήματος, Ορισμός αρμόδιας επιτροπής σύμφωνα με τον Κανονισμό Παρατηρητών).

3. Αναδιοργάνωση διοικητικού μοντέλου Super League.

4. Tηλεοπτικά και χορηγικά θέματα.

5. Διαγωνισμός για την ιστοσελίδα και την database της Super League.

6. Αμοιβές εκπροσώπων Super League στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

7. Πρόταση ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. για την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας.

8. Διάφορα».