¨Θολό¨ τοπίο χωρίς κάποια σημαντική εξέλιξη παραμένει  η κατάσταση στα διοικητικά θέματα της ομάδας του ΠΑΟΚ Καλυβίων, αφού πέρασε περισσότερο από  μήνας από την τελευταία συνέλευση-συμβούλιο της ομάδας και κανείς δεν γνωρίζει εάν η νυν διοίκηση θα παραμείνει ή θα παραιτηθεί.

Αν και τα μέλη της τωρινής διοίκησης, είχαν εκφράσει προφορικά την επιθυμία τους να μην συνεχίσουν τη νέα χρονιά την ενασχόλησή τους με τα διοικητικά της ομάδας και ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα παρέδιδαν  την  παραιτήσεις τους στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καλυβίων   προκειμένου να αναζητήσει πρόσωπα που θα μπορούσαν να καταρτίσουν νέα διοίκηση, αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί…

Παρατηρείται λοιπόν μια στασιμότητα σε όλα τα θέματα που αφορούν του ΠΑΟΚ Καλυβίων, δηλαδή στα διοικητικά, τα οικονομικά, τα οργανωτικά και τον σχεδιασμό του συλλόγου για τη Β΄ Κατηγορία, ενώ καμία πρωτοβουλία δεν φαίνεται στον ορίζοντα, η οποία θα δρομολογούσε κάποιες εξελίξεις θετικές ή αρνητικές.

Ο χρόνος αρχίζει και ¨πιέζει¨ οπότε καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσει το διοικητικό  όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε ο σύλλογος να μπει σε τροχιά προγραμματισμού, προσδιορισμού στόχων, αλλά και επιδιώξεων, για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

http://www.kalyvia.gr/