Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναιτωλικού βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού δεν έχει συμπληρωθεί το πάζλ του έμψυχου δυναμικού στο οποίο υπολογίζει την νέα σεζόν ο Γιάννης Ματζουράκης.

Σε τρείς θέσεις η ομάδα του Αγρινίου χρειάζεται άμεση ενίσχυση, και πρέπει να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ας δούμε αναλυτικά της θέσεις :

<Αριστερό μπακ>

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Κέβιν, και τον Ρουμπουλάκου, ο Παναιτωλικός έμεινε με έναν αριστεροπόδαρο αμυντικό, τον Λουίς  Ρότσα.  Χρειάζεται άμεση ενίσχυση σε αυτή την θέση με παίχτη, έμπειρο  ο οποίος να έχει την ικανότητα να αγωνίζεται και σαν χαφ. Έντονα της τελευταίες ημέρες ακούγεται το όνομα του Αργεντινού  Φερνάντο Εβανγκελίστα, που  αυτή τη στιγμή  βρίσκεται ψηλότερα από κάθε άλλον στη λίστα . Δεν υπάρχει όμως τελική συμφωνία , ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Μπόκα Τζούνιορς και  αναμένεται από την ομάδα της Αργεντινής να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, αν δηλαδή υπάρχει ως ενδεχόμενο το να τον αφήσει ελεύθερο ή αν τον δανείζει.

<Δεκάρι>

Οπωσδήποτε τα <καναρίνια> θα ενισχυθούν στον χώρο του κέντρου, με έμπειρο ποδοσφαιριστή που να έχει το στυλ του Μαρτίνες . Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έχουν προσεγγίσει ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Λατινικής Αμερικής , και της επόμενες ημέρες αναμένεται ακόμα και η ανακοίνωσή του.

<Πλάγιος χαφ>

Για αυτή την θέση υπάρχουν οι Ουάρντα, Κλέσιο, Μουνιός. Άρα χρειάζεται  άλλος ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ,ο οποίος  εκτός από της διεισδύσεις που πρέπει να κάνει  στην αντίπαλη περιοχή, πρέπει να μπορεί να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Διάφοροι μάνατζερ καθημερινά βομβαρδίζουν  με προτάσεις τα γραφεία της ΠΑΕ, εντούτοις δεν έχει βρεθεί ακόμα ο ποδοσφαιριστής που θα <γυαλίσει> το μάτι του προπονητή, ώστε να ανάψει το …..πράσινο φως για την απόκτηση του.

Γ.Τ.