Με ανακοίνωσή της η Παναιτωλοακαρνανική Κίνηση Αναγέννησης Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου αναφέρει τα εξής :
Οι άκρως αποκαλυπτικές καταγγελίες του πρώην Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣΑ κυρίου Γιώργου Λαγούδη και άμεσου συνεργάτη μέχρι πρότινος του προέδρου κυρίου Τάκη Παπαχρήστου καθόλου δεν μας εξέπληξαν. Επιβεβαιώνουν απλούστατα με τον πλέον επίσημο τρόπο όλα όσα τα τελευταία χρόνια καταγγείλαμε για τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ.
Με τα όσα ο κύριος Λαγούδης αποκάλυψε αποδεικνύεται η αυθαίρετη και καθεστωτική συμπεριφορά του κυρίου Τάκη Παπαχρήστου , αφού ούτε καν ενημερώνει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Λειτουργεί χωρίς να υπολογίζει κανέναν, αρκεί να υπηρετούνται οι προσωπικές του φιλοδοξίες προκειμένου να εκλεγεί στο Δ.Σ της ΕΠΟ και τον αφήνει εντελώς αδιάφορο η καταστροφική πορεία που γνωρίζει το τοπικό μας ποδόσφαιρο επί των ημερών του. ΟΙ καταγγελίες για κατασπατάληση του χρήματος της ΕΠΣΑ είναι σοβαρότατες και πρέπει να απασχολήσουν πάρα πολύ τους ερασιτέχνες παράγοντες των ομάδων που από το υστέρημα τους ενισχύουν με εισφορές –παράβολα και μεγάλα πρόστιμα ,το ταμείο της ΕΠΣΑ .
Απ’ όταν έγιναν αυτές οι καταγγελίες πέρασαν αρκετές ημέρες και δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν είχαμε καμία αντίδραση από τον κύριο Τάκη Παπαχρήστου, που οφείλει να απαντήσει δημόσια στα όσα σοβαρά του καταμαρτυρούνται. Προτιμά και πάλι την ένοχη σιωπή κατά την προσφιλή του τακτική, με την ελπίδα να ξεχαστούν. Βρίσκεται όμως σε μεγάλη πλάνη αν νομίζει ότι αυτό θα περάσει απαρατήρητα. Οφείλει να δώσει λόγο και έχει υποχρέωση, όπως απορρέει από το καταστατικό ,να απολογηθεί σ’ αυτούς που με την ψήφο τους τον εξέλεξαν πρόεδρο.
Είναι επικίνδυνος για το τοπικό ποδόσφαιρο και αφού δεν έχει την ευθιξία να παραιτηθεί ο ίδιος, πρέπει αυτό πλέον να το φροντίσουν οι πρόεδροι και οι παράγοντες του τοπικού μας ποδοσφαίρου που ματώνουν χωρίς αντίκρισμα.
Οφείλουμε να συγχαρούμε και πάλι τον κύριο Γιώργο Λαγούδη που βρήκε το θάρρος για δεύτερη φορά να καταγγείλει δημόσια όσα κατήγγειλε και δεν προτίμησε να παραμείνει στη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣΑ που κατείχε.
Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε μετά απ’ αυτά για τον κύριο Παπαχρήστο που όσο βρίσκεται στη θέση του προέδρου καταστρέφει το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο και τσαλακώνει το όνειρο και την ελπίδα των νέων της ΑΙΤ/ΝΙΑΣ που ασχολούνται με αυτό.