Αίσιο τέλος υπήρξε απόψε όσων αφορά τα διοικητικά θέματα του ΠΑΟΚ Καλυβίων αφού νωρίτερα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλυβίων ανακοινώθηκε ότι, τα μέλη της περσινής διοίκησης υπό τον Γεράσιμο Ευστ. Μπελεβώνη θα συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική χρονιά ως διοικητικό σχήμα του σωματείου.

Παρουσία του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, Γρηγόρη Τσελεπή, που είχε κάνει και τη σχετική πρόσκληση, αλλά και μελών της προηγούμενης διοίκησης καθώς επίσης και ατόμων που τους ενδιαφέρει η πορεία της ομάδας, συζήτησαν για λίγη ώρα και ανακοινώθηκε από το μέλος της διοίκησης Βασίλη Αναγνωστόπουλο, ότι υπάρχει η διάθεση να συνεχιστεί το έργο και η προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι, για το καλό της ομάδας.

Στη σημερινή συνάντηση δεν παρέστησαν ο Γεράσιμος Ευστ. Μπελεβώνης και ο Γεράσιμος Χ. Μπελεβώνης οι οποίοι είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως θεωρείται δεδομένο ότι θα στηρίξουν και θα βοηθήσουν την ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άτομα που θα συμμετέχουν στο διοικητικό σχήμα θα προκαταβάλουν ισόποσα το ίδιο χρηματικό ποσό στην αρχή της χρονιάς και αντίστοιχα το υπόλοιπο ποσό που έχει συμφωνηθεί, στα μέσα του πρωταθλήματος.

Με κάποια μικρή επιφύλαξη το διοικητικό σχήμα θα αποτελούν οι: Γεράσιμος Ευστ. Μπελεβώνης, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Ανδρέας Τάγκαλος, Γεράσιμος Χ. Μπελεβώνης, και Γιώργος Καραθάνος.

Πάντως υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπουν και άλλα πρόσωπα σαν υποστηρικτική ομάδα που θα υποβοηθά το έργο της διοίκησης, εάν και εφόσον συμβάλλουν οικονομικά στο ¨ταμείο¨ του σωματείου.

Το επόμενο διάστημα και αφού ανατεθούν ρόλοι και αρμοδιότητες στα μέλη της διοίκησης θα δρομολογηθούν όλα τα θέματα της ομάδας, δηλ. οικονομικός σχεδιασμός, προπονητής, μεταγραφές και αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, το γηπεδικό κ.α.

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων αναμένεται λοιπόν να συμμετάσχει κανονικά στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής Κατηγορίας 2016-2017, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη αποχωρήσει όπως οι Νίκος Μυλωνάς, ο Γιάννης Μυλωνάς, ο Στάθης Γερ. Μπελεβώνης,  ο Χρήστος Γκασούκας, ο Σωτήρης Τασούλης, ο Δημήτρης Καγκαράς, ο Μάρκος Διονυσάτος, ο Γιώργος Αριστόπουλος και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ   κάποιοι άλλοι είναι στα πρόθυρα φυγής ή θα απαιτήσουν οικονομικές απολαβές για να παραμείνουν.

 

http://www.kalyvia.gr/