Την στροφή προς το Αγρίνιο φαίνεται πως εξετάζουν οι διοικούντες τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναφορικά με την έδρα που θα χρησιμοποιήσει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» εφόσον προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Οι Ζωσιμάδες δεν πληρούν τις προδιαγραφές της UEFA για να διεξαχθεί εκεί ευρωπαϊκό παιχνίδι στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, επομένως ο ΠΑΣ είναι υποχρεωμένος να δηλώσει άλλη έδρα για το ματς με την Αλκμααρ, στις 4 Αυγούστου, εφόσον φυσικά πάνε πρώτα όλα καλά στον επαναληπτικό με την Οντ, στη Νορβηγία, την Πέμπτη (21/7).

Αρχικά οι ιθύνοντες της γιαννιώτικης ΠΑΕ είχαν προκρίνει ως λύση το γήπεδο του Ατρόμητου στο Περιστέρι, όμως πλέον εξετάζεται σοβαρά και το γήπεδο του Παναιτωλικού, διότι το Αγρίνιο είναι πιο κοντά και έτσι οι φίλοι της ομάδας δεν θα υποχρεωθούν σε τόσο μακρινό ταξίδι.

Μάλιστα στις πρώτες επαφές που υπήρξαν, η διοίκηση του Παναιτωλικού έδειξε θετική στην παραχώρηση του γηπέδου. Σημειώνεται πως το γήπεδο του Αγρινίου πληροί τις προδιαγραφές της UEFA αλλά θα χρειαστεί επιτόπιος έλεγχος από την αρμόδια αρχή, προκειμένου να «ανάψει» το πράσινο φως για τη χρήση του.