Ένας 54χρονος άνεργος από το Λονδίνο κατάφερε το… ακατόρθωτο στο στοίχημα: πόνταρε 1 λίρα και 40 σεντ και κέρδισε 57,990 λίρες! Τι έμπνευση είχε; Όχι, κάτι… ιδιαίτερο! Απλά βρήκε το ακριβές σκορ σε τρία ματς που ολοκληρώθηκαν 7-0!!!

Και ποιος δεν έχει παίξει στοίχημα; Άλλοι ποντάρουν για το… μεροκάματο, άλλοι για να… πιάσουν την καλή, άλλοι… από χόμπι, άλλοι από… εθισμό Όλοι ελπίζουν να κερδίσουν! Ακόμα και όταν ποντάρουν κόντρα στην λογική, ακόμα όταν και «ψάχνουν» τις εκπλήξεις όλοι ελπίζουν στο τέλος του… κουπονιού να είναι θριαμβευτές και «πλούσιοι».

Βέβαια το πιο συχνό… παράπονο που ακούγεται αφορά το… ένα μοιραίο ματς που «έκαψε» όλο το δελτίο! «Έπαιξα τρία, έπιασα δύο, έχασα ένα! Έπαιξα δύο, έχασα το ένα. Έπαιξα μόνο ένα, το έχασα»!

Κάπως έτσι, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να αλλάξει (έστω προσωρινά) τη ζωή του, ένας 54χρονος, άνεργος, στην Αγγλία αποφάσισε να ποντάρει σε αγώνες για το Betfred Cup στην Σκωτία! Ο ίδιος ομολόγησε εκ των υστέρων ότι δεν είχε ιδέα για τις ομάδες που πόνταρε, αλλά ελάχιστη σημασία έχει αυτός ο παράγοντας! Τι πόνταρε ο Στιβ Σέιλς; Κάτι απλό: να κερδίσουν τρεις ομάδες τους αγώνες τους με σκορ 7-0! Ποιος θα πόνταρε κάτι τέτοιο; Κι όμως, ο 54χρονος αυτήν την έμπνευση είχε, αυτήν… κατέθεσε και πόνταρε 1 λίρα και 40 σεντ!

Το αποτέλεσμα; Η Νταντί, η Ινβερνές και η Ρος Κάουντι, όλες κέρδισαν τα ματς που έδωσαν με 7-0 και ο πρωταγωνιστής της ιστορίας κέρδισε 57.990 λίρες!

Απίθανο, αλλά αληθινό και «ελπιδοφόρο» για όλους όσοι ποντάρουν ελπίζοντας να βγουν νικητές στο φινάλε!