Τα όσα δούλεψαν στις προπονήσεις στις πρώτες δέκα ημέρες προετοιμασίας ήθελαν να δουν οι προπονητές του Απόλλων Δοκιμίου και της Δόξας  Καινουρίου στο σημερινό φιλικό παιχνίδι των δυο ομάδων.

Ήταν ένα καλό ξεμούδιασμα, για τους ποδοσφαιριστές , και φυσικά ουσιαστικά συμπεράσματα ασφαλώς και δεν μπορούν να βγούν. Απλά οι προπονητές χρησιμοποίησαν κάποια συστήματα με στόχο να δουν πως συμπεριφέρονται οι ποδοσφαιριστές τους.

Επίσης και από της δυο ομάδες χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην προετοιμασία.

Όσο αφορά το σκορ οι φιλοξενούμενοι ομάδα του Καινουρίου νίκησε με 2-0. Τα γκολ για την Δόξα  πέτυχαν ο Ντολέγκα στο 60΄και ο Κουτσομπίνας με πέναλτι στο 75΄.

 

Ο συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου(Θεόδωρος Λαυράνος)

Δημητρίου, Τσακανίκας Ι., Πίτλιγκερ, Δαλαγιώργος, Γαρούφης, Κορομηλάς, Καρτσακλής, Κοτρώτσος, Αρκουμάνης, Ζαχαράκης, Βάτσικας (Γιαννακάς)

Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καπελάκης, Ζαρκαδούλας Θ, Ζαρκαδούλας, Καρτσακλής Ν, Τσελεπής, Νταλάκας, Σαμαράς, Κοντούλης, Χατζάρας

Δόξα Καινουρίου(Νίκος Μπόλης)

Κορδάτος, Ασημακούλας, Μπισμπίκης, Κωνσταντίνου, Τζωρτζόπουλος, Κόκκαλης, Σεγκέι, Γιώτης, Καγιάτσας, Παστρωμάς, Ντολέγκα

Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Κουτσολάμπρος, Ντίνος,  Αυγέρης, Τσίρκας, Αγγέλης, Μούτσα, Μακρής, Κολοβός,  Υφαντής, Μπόλης, Σελιμάς, Σταμπουλίδης.