Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Καλυβίων, στο βοηθητικό γήπεδο του χωριού, όμως ακόμη δεν έχουν επιστρέψει όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ όπως μας είπε ο προπονητής Θεόδωρος Βαϊνάς, αναμένονται και κάποιες ακόμη προσθήκες παικτών για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

«Είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και πιστεύω ότι η ομάδα με κάποιες μεταγραφές παικτών που περιμένουμε τις επόμενες ημέρες, μπορούμε και ευελπιστούμε σε μια καλή πορεία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Ουσιαστικά η ομάδα ¨χτίζεται¨ απο την αρχή, αφού όπως γνωρίζεται σε σχέση με πέρισυ, έχουν αποχωρήσει πάρα πολλοί βασικοί ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα έχουν έρθει στην ομάδα νέα πρόσωπα τα οποία θα χρειασθεί χρόνος για να ¨δέσουν¨ ως σύνολο.

proetoimasia_paok_1

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων είναι από τα ιστορικά σωματεία του νομού μας και έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Θα δούμε την πορεία της ομάδας μέχρι τα Χριστούγεννα και πιθανά, αν είναι στις προνομιακές θέσεις της βαθμολογίας, να ¨βοηθηθεί¨ με επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση».

Ο προπονητής Θ. Βαϊνάς έχει την εμπειρία και τις γνώσεις ώστε η ομάδα να μπει σε σύντομο χρόνο σε καλούς αγωνιστικούς ρυθμούς και παράλληλα μέσα απο τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει το επόμενο διάστημα,  η ομάδα να μπορέσει να μονταριστεί σε ικανοποιητικό βαθμό.

Ήδη για την επόμενη Τετάρτη (24/08/16) έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την ομάδα Κ15 του Παναιτωλικού στις εγκαταστάσεις του Emilleon.

Ακόμη, όσον αφορά ένα άλλο θέμα, δεν έχουν ξεκαθαρισθεί ακόμη οι προθέσεις της διοίκησης για τους φοιτητές ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα (Ντόβρος, Πύθουλας, Ιορδανίδης) και οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, από τα τέλη της προηγούμενης σεζόν είχαν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσουν από το σύλλογο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι, παρασκηνιακά έγινε πρόσφατα κάποια ¨επαφή¨ ώστε να δοθεί ένα ¨τέλος¨ σε αυτό το θέμα, προς όφελος και των δύο πλευρών.

Υπάρχει βέβαια και το ζήτημα με το ποια θα είναι η έδρα της ομάδας για το πρωτάθλημα, τουλάχιστον για τον α΄γύρο, αφού η ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο γήπεδό της θα την αναγκάσει να δηλώσει άλλο γήπεδο εκτός Καλυβίων, κάτι που μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην αγωνιστική της πορεία.

Πάντως η ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων έχει τα χρονικά περιθώρια για να συμπληρώσει κενά και να βελτιωθεί σε όλες τις γραμμές, ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.

 

http://kalyvia.gr/