Φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΑ έγινε στο γήπεδο του Δοκιμίου ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα Δοκιμίου, και τον Παναμβρακικό Μπούκας.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ότι είναι ποιο έτοιμοι σε αυτή την φάση της προετοιμασίας και νίκησαν με 7-1.

Στο πρώτο ημίχρονο που οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν βασικούς ποδοσφαιριστές οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8΄, με τον Καβαλάρη. Στο 25΄ο Γιαννακάς ισοφάρισε σε 1-1., και στο 40΄ο Τσούνης Απ. έδωσε και πάλι το προβάρισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη ο Θόδωρος Λαυράνος χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς με αποτέλεσμα το σκορ να πάρει τεράστιες διαστάσεις για την ομάδα της Μπούκας.

Οι Τσούνης Απ., με δυο γκολ (54΄62΄πέναλτι), , και οι Καβαλάρης 57΄, Τσούνης Π., και Μπεκατώρος διαμόρφωσαν το τελικό 1-7  για τον Παναμβρακικό.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Θεοδωρακόπουλος, Νταλαγιώργος, Γαρούφης, Τσακανίκας, Τζωρτζόπουλος, Κορομηλάς Φ., Κοτρώτσος, Ζαχαράκης, Γιαννακάς, Αθανασίου Ν., Δάρλας

Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι Δημητρίου, Σταύρου, Πίτλιγκερ, Χατζάρας, Αθανασίου Δ., Ζαρκαβέλης, Αρκουμάνης, Κουτσομπίνας, Κορομηλάς Χρ., Καρτσακλής Ν., Κοντούλης, Σαμαράς, Καπελάκης Γ., Καπελάκης Α., Σαμαράς

Παμβρακικός Μπούκας (Γιάννης Μακρής)

Ρόκκος Α. , Παππάς Αθ., Μπεκατώρος, Κάκκος Χ., Κοκώνης Β., Σαμψώνας, Μακρής, Καβαλάρης Α., Δράκος, Φίλος, Τσιούνης Απ.

Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κάκκος Γ., Φωτόπουλος, Ρόκκος Αλ., Κυρόσιμος, Καβαλάρης Κ., Τσιούνης Π.