Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για τον Α.Σ. ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ για την σεζόν 2016-17, στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ξεκίνησε στις 16 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στο Καρπενήσι στις 21-26 Αυγούστου, .

τιτορμ 2

 Ο Τίτορμος συμμετείχε στο Summer Mountain Camp 2016, που διοργανώνει με επιτυχία επί σειρά ετών ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ζηνέλης Θοδωρής, δουλεύοντας και προετοιμάζοντας τους αθλητές στα πρότυπα προετοιμασίας Εθνικών Ομάδων !!!
  Μαζί μας φέτος ήταν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Γερμανίας κος Δάκος Γιάννης, ο Πρόεδρος των Προπονητών της Ευρώπης και 2ος Διεθνής Διαιτητής κος Πανίκος Λο`ί`ζου από την Κύπρο, οι διοργανωτές του Διεθνές Πρωταθλήματος HEREYA OPEN στη Βουλγαρία και ο Τούρκος Π[ροπονητής του Ολυμπιονίκη Servet Tazegul, Serkan Atmaca, μαζί με πλήθος αθλητών -πρωταθλητών – μελών Εθνικών Ομάδων. Επίσης, 2 Κορεάτες Πρωταθλητές, που επέβλεπαν και διόρθωναν τις τεχνικές των αθλητών.
τιτορμ 3
   Το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλές καθημερινές προπονήσεις, στο Κλειστό Στάδιο Προετοιμασίας Ομάδων σε υψόμετρο 1000 μέτρων, με ιδανικές καιρικές συνθήκες και διαμονή στο 5*  HOTEL MONTANA.
  Το Δ.Σ., οι φίλοι του συλλόγου και ο προπονητής Γιαννιώτης Χρήστος εύχονται σε όλους τους αθλητές καλή σεζόν, με υγεία και επιτυχίες !!!
τιτορμ 4