Ο Παναιτωλικός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ σε μια δύσκολη έδρα, την Τούμπα όπου τον υποδέχεται ο ΠΑΟΚ. Το Metrosport.gr μίλησε με τον εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του Αγρινίου, Αμρ Ουαρντά.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το τι πιστεύει όσον αφορά τη φετινή πορεία του Παναιτωλικού: «Η προετοιμασία μας πήγε πολύ καλά στην Ιταλία. Έχουμε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι δεν καταφέραμε πέρυσι, να βγούμε στην Ευρώπη».

 

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πάει όσο ψηλότερα γίνεται. Αν αυτό συμβεί με το να βάλω γκολ τότε είναι ευπρόσδεκτα αλλά το παν είναι η ομάδα και όχι εγώ. Φυσικά θέλω να είμαι καλύτερος από πέρυσι».

 

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με φανταστικούς οπαδούς από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Η ομάδα παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ και φέτος έπαιξε και προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε όμως να πάρουμε κάτι θετικό από τον αγώνα. Μου έχει πει ο Σικαμπάλα πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ».

 

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τον Δικέφαλο: «Δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη γιατί βλέπουμε τον ΠΑΟΚ ομαδικά. Όπως είπα είναι πολύ καλή ομάδα και εμείς επικεντρωνόμαστε στο τι θα κάνουμε εμείς και όχι ο αντίπαλός μας.

 

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Είναι φανταστική η ατμόσφαιρα, την έζησα πέρυσι στο 0-0 που πήραμε και είχαμε κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν μας επηρεάζει εμάς, ο ΠΑΟΚ θα έχει την πίεση.

 

Για την παρουσία του στο Παλατάκι στους τελικούς του βόλει: «Είχα έρθει στη Θεσσαλονίκη για Πάσχα και πήγα στον αγώνα. Όλοι οι φίλαθλοι μου έλεγαν να έρθω στον ΠΑΟΚ αλλά δεν υπήρχε κάτι τότε».

 

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι: «Υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων αλλά δεν τα βρήκαν για να γίνει η μεταγραφή. Με ενημέρωσε ο ατζέντης μου για τις συζητήσεις που έγιναν λίγο μετά το Euro 2016 της Γαλλίας αλλά δεν ξέρω τον λόγο που χάλασε. Εγώ είμαι παίκτης του Παναιτωλικού και συγκεντρώνομαι στις υποχρεώσεις της ομάδας μου».

http://www.metrosport.gr/