Η “χρυσή” Ολυμπιονίκης βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και τιμήθηκε από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ μετά τη σπουδαία επιτυχία της στο Ρίο.

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, προβλήθηκε από τα μάτριξ του γηπέδου στιγμιότυπα από τον αγώνα της Άννας Κορακάκη ενώ η ίδια εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ βράβευσε την “χρυσή” Ολυμπιονίκη που εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα της Τούμπας.

Και ο Παναιτωλικός όμως χάρισε στην Άννα Κορακάκη μια τιμητική πλακέτα, θέλοντας με την σειρά τους να την τιμήσει.

Κατόπιν, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησαν σε μια αναμνηστική φωτογραφία με το “χρυσό” κορίτσι που έκανε όλη την Ελλάδα υπερήφανη.

“Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι που η Ελλάδα αναδείχθηκε σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε διπλά ευτυχισμένοι που είναι δικό μας κορίτσι και φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Της είπα ότι μας έχει εξυψώσει τόσο ψηλά και δε θα έχει κανένα πρόβλημα άλλο. Εμείς θα της λύσουμε όλα τα προβλήματα” είπε ο Ιβάν Σαββίδης στην κάμερα της Nova, ενώ η Αννα Κορακάκη, είπε: “Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη βράβευση. Είαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα στην ομάδα του ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και στην ομάδα του Παναιτωλικού να έχει μια καλή πορεία”.