Ο προπονητής των Περιστεριωτών Τραϊανός Δέλλας είναι αισιόδοξος πως η εικόνα της ομάδας του θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου τόνιζε σε ιθύνοντες του συλλόγου πως το «αστέρι» θα πάρει τη νίκη στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (18/9) με τον Παναιτωλικό.

«Δεν τα πήγαμε καλά στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, αλλά έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία μας και το λάθος πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής και έτσι πήρε το προβάδισμα ο αντίπαλός μας. Με τον Παναιτωλικό θα δείτε μια άλλη ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη», τόνιζε μεταξύ άλλων ο Δέλλας σε ανθρώπους του Ατρόμητου.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά, αμφίβολος για το ματς της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος είναι πλέον ο Χαβιέρ Ούμπιντες, ο οποίος την Πέμπτη (15/9) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον τετρακέφαλο.

Στις επόμενες ημέρες θα φανεί αν ο Αργεντινός μέσος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στους Αγρινιώτες. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν πάντως για το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων». Την Παρασκευή (16/9) η ομάδα θα κάνει προπόνηση το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο.

 

http://www.a-sports.gr/