Πολύ καλή εμφάνιση και πρόκριση στο δεύτερο γύρο του κυπέλλου πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ Καλυβίων μετά την σημαντική εκτός έδρας νίκη με 0-2 επί της Δάφνης Μεγάλης Χώρας.

Ο ΠΑΟΚ είχε κατά διαστήματα τον έλεγχο του αγώνα, είχε επίσης αξιόλογες ευκαιρίες απέναντι στην αντίπαλη εστία και δοκάρι στο 44΄με τον Τριανταφύλλου, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους παίκτες της αξιόμαχης Δάφνης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Καλυβίων, Θ. Βαϊνάς, έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του αλλά και την πανάξια πρόκριση  στη δεύτερη φάση του κυπέλλου, όπου με βάση την κλήρωση θα αντιμετωπίσει τον Αμβρακικό Λουτρού.

Φάσεις και γκολ

14΄Ατομική προσπάθεια του Ζαχαράκη ο οποίος σούταρε από αριστερά και πλάγια, με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Καρατζένης.

15΄ ΓΚΟΛ: Συρτό αριστερό σουτ του Βελέντζα και γκολ 0-1

32΄Προσποίηση από δεξιά και πλάγια του Βελέντζα ο οποίος σούταρε και η μπάλα μόλις άουτ.

41΄Προσπάθεια από δεξιά του Ζαχαράκη που τροφοδότησε τον Κουκογιάννη, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

43΄Σουτ του Αλτζερίνη έξω από την περιοχή των καλυβιωτών, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

44΄Αντεπίθεση με τον Κουκογιάννη που μεταβίβασε στον Τριανταφύλλου και προσπάθησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα, ο οποίος αποκρούει με υπερπροσπάθεια και η μπάλα χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης απομάκρυναν οι αμυντικοί της Δάφνης.

53΄Μακρινό σουτ του Νταλακούρα, μπλοκάρισε ο Σαμαράς.

57΄Εκτέλεση φάουλ από τον Μπλάνη, κεφαλιά του Νταλαπέρα, μπλόκαρε τη μπάλα ο τερματοφύλακας.

59΄Σουτ του Μπαρλίκα, απέκρουσε με δυσκολία ο Σαμαράς.

79΄ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Μπλάνη στο ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών, φθάνοντας στον Νταλαπέρα ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα  κάνοντας το 0-2

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Θ. Βαϊνάς)

Π. Σαμαράς, Ν. Καρασάββας, Γαλάνης, Πατσαούρας, Η. Νταλαπέρας, Καγκαράς, Τριανταφύλλου (83΄ Κ. Στρατόπουλος), Μπλάνης, Κουκογιάννης (86΄ Θ. Μπελεβώνης), Ζαχαράκης, Βελέντζας (61΄ Γαντζούδης)

Δάφνη Μεγ. Χώρας (προπονητής Αλέκος Ψυλλιάς)

Καρατζένης, Καραγιάννης, Χουλιαράς, Βασιλόπουλος (72΄Καϊπάνος),  Π. Μολώνης, Δ. Μολώνης (56΄Μπαρλίκας), Μουλαρογιάννης, Νταλακούρας, Μολώνης (46΄Κολοκώτσιος), Αλτζερίνης, Καλογεράκης

 

http://kalyvia.gr/