Με στόχο την νίκη υποδέχεται ο Παναιτωλικός στις 20.30 το βράδυ τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας

Κατασταλαγμένος όσον αφορά στην ενδεκάδα που αναμένεται να ξεκινήσει το αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Ματζουράκης.

Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της περασμένης εβδομάδας ο τεχνικός του Παναιτωλικού  έδειξε τα πλάνα του και τοποθέτησε με τους βασικούς τα ίδια πρόσωπα και θέσεις με την ενδεκάδα που αγωνίσθηκε στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Όσον αφορά λοιπόν την ενδεκάδα, το πιθανότερο σχήμα είναι με τον Κυριακίδη  κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κούσα, Ροντρίγκες στα στόπερ, με τους Μύγα και Τσοκάνη, στα μπακ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα αμυντικά χαφ οι Μάκος και Πάουλο, και μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή ο Φερέιρα. Τέλος στην επίθεση οι Κλέσιο(δεξιά), Ουάρντα (αριστερά), και στην Κορυφή ο Τομανέ.

Το συνηθισμένο 4-2-3-1 για τον Γιάννη Ματζουράκη, με περισσότερη βαρύτητα στην μεσαία γραμμή, εκεί που κατά την γνώμη του θα κριθεί και η σημερινή αναμέτρηση.