Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΟΚ Καλυβίων στο παιχνίδι της πρεμιέρας για το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας (2ος όμιλος) αφού επικράτησε εύκολα με σκορ 1-3 επί του Αστέρα Αγρινίου, στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Αγρινίου.

Η ομάδα των Καλυβίων αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το γκολ που σημείωσε ο Ξανθόπουλος μόλις στο 5΄λεπτό του αγώνα για την ομάδα του Αστέρα, κατάφερε στη συνέχεια με δυο γκολ του Χρ. Αυγέρη και ένα του Η. Νταλαπέρα, να προηγηθεί  και να πάρει ¨κεφάλι¨ από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Καλυβίων είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα από την αντίπαλη ομάδα του Αστέρα, εκτός από τη φάση με το δυνατό σουτ του Τσάμη στο οριζόντιο δοκάρι.

Φάσεις και γκολ

5΄ ΓΚΟΛ Κεφαλιά του Τσιάκαλου, αποκρούει ο Σαμαράς και στη συνέχεια με κοντινό σουτ ο Ξανθόπουλος πέτυχε το 1-0

15΄ ΓΚΟΛ Απ΄ευθείας κτύπημα φάουλ του Χ. Αυγέρη από πλάγια και δεξιά της μεγάλης περιοχής, πέρασε πάνω από τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα Πεσλή και η μπάλα κατέληξε στην πάνω αριστερή γωνία της εστίας (1-1).

20΄ ΓΚΟΛ Ο Η. Νταλαπέρας κατάφερε με κοντινή φαλτσαριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του (1-2).

32΄ ΓΚΟΛ Μετά από σουτ του δραστήριου Χ. Λιούλιου, απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας, στρώνοντας την μπάλα στον επερχόμενο Χ. Αυγέρη που πλάσσαρε από  κοντά και πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του (1-3)΄

50΄Δυνατό σουτ του Τσάμη έξω από την περιοχή των καλυβιωτών, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σαμαρά, κτύπησε κάτω και απομακρύνθηκε έγκαιρα από τους αμυντικούς.

78΄ Αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον αμυντικό Αχ. Τσιάκαλο του Αστέρα, ο οποίος ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Μπλάνη.

Αστέρας Αγρινίου: Νίκος Παπαθανάσης (προπονητής)

Ν. Πεσλής,  Χ. Μπίρκος (46΄Κονιώσης), Π. Ξανθόπουλος, Ν. Τσούτσας, Αχ. Τσιάκαλος, Π. Βασιλείου, Απ. Σπυρόπουλος, Ν. Γιαννοκώστας (46΄Γαλανόπουλος), Γ. Πατσέας, Δ. Τσάμης, Γ. Καρασάββας (67΄Πυλαρινός)

ΠΑΟΚ Καλυβίων: Θεόδωρος Βαϊνάς (προπονητής)

Π. Σαμαράς, Η. Νταλαπέρας, Ν. Καρασάββας (78΄ Τριανταφύλλου), Π. Γαλάνης, Χ. Πατσαούρας, Δ. Καγκαράς (65΄ Γαντζούδης), Μπλάνης, Χ. Λιούλιος, Ζαχαράκης, Χρ. Αυγέρης, Β. Βελέντζας (52΄ Κουκογιάννης)

 

http://kalyvia.gr/