Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Απόλλωνας Δοκιμίου στο Αντίρριο από τον γηπεδούχο Ατρόμητο.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης  Καραβασίλη για το πέναλτι που καταλόγισε εναντίον τους , και ενώ το σκορ ήταν 1-0 . Μάλιστα κάνουν λόγο ότι η μπάλα δεν βρήκε ποτέ το χέρι του Δαλαγιώργου αλλά την πλάτη του. Επίσης ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι και στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου σε ανατροπή του Αθανασίου, το οποίο και πάλι αρνήθηκε ο διαιτητής.

%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b4%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bc%ce%b9-1

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν πέτυχαν γρήγορο γκολ . Από την άλλη μεριά ο Απόλλωνας αντέδρασε δημιούργησε ευκαιρίες στο 29΄, και στο 88΄, με τον Αθανασίου, αλλά δεν τα κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την δυνατή έδρα του Αντιρρίου

Τα γκολ του αγώνα

15΄ 1-0 Μετά από μπαλιά του Πύρρη, ο Αλεξόπουλος με πλασέ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του

60΄ 2-0 Εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Αλεξόπουλο, η μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Δοκιμίου. Για το πέναλτι διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενη ότι η μπάλα βρήκε την πλάτη του Δαλαγιώργου και όχι το χέρι όπως υπέδειξε ο διαιτητής.

70΄2-1 Ο Φώτης Κορομηλάς διαμορφώνει με πέναλτι το τελικό αποτέλεσμα. Το πέναλτι για τον Απόλλωνα κέρδισε ο Γιαννακάς.

Διαιτητής ήταν ο Καραβασίλης με βοηθούς τους Καλαμπόκη και Τσιλίκα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου (Γ. Μίχος)

Φλωρόπουλος, Βλάχος, Ταμπάκης, Πέκεζ, Πετσίνης, Πυρρής, Κάκκος (70΄Θανασιός), Κουραχάνης, Ψυχογιός (92΄Ζαχαρόπουλος), Αλεξόπουλος, Παναγιωτόπουλος

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος(5.λτρ. Τσακανίκας Ν.), Δαλαγιώργος, Μανουσάκης, Δάρλας (62΄Σταύρου), Καρτσακλής (70΄Πίτλιγκερ), Κορομηλάς, Γιαννακάς, Ζαχαράκης, Αθανασίου Ν.