Νίκη με 3-1 για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων απέναντι στην νεανική ομάδα των Ελπίδων Αγρινίου με ¨χατ τρικ¨ του Δημήτρη Κουκογιάννη, σε αγώνα που διεξήχθη νωρίτερα στο Εμιλέον.

Χωρίς να είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος ευτύχησε να πάει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με 2-0 χάρη σε 2 γκολ του Δημήτρη Κουκογιάννη το πρώτο στο 43′ με εκτέλεση φάουλ και το δεύτερο στο 45′ με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 57′ οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι όταν σε εκτέλεση φάουλ του Καζαντζή και με την βοήθεια του τείχους η μπάλα καταλήγει στο κάθετο δοκάρι και στο 65′ η υπόθεση νίκη τελειώνει με εύστοχο πλασέ του Κουκογιάννη μετά από πάσα του Αυγέρη… Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο όταν ο Μακρυγιάννης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Παληγεώργου.

Διαιτητές: Ντζάνης, Κακατσίδης, Λαθύρης.

Φάσεις και γκολ:

7′ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπλάνη κεφαλιά του Νταλαπέρα η μπάλα καταλήγει άουτ.

9′ Αντεπίθεση με τον Παληγεώργο που ανατρέπεται στο ύψος της περιοχής από τον Καγκαρά, πριν γίνει επικίνδυνος για τον Σαμαρά.

12′ Σέντρα σουτ του Νταρίλα περνάει άουτ

13′ Συρτό σουτ από τον Αυγέρη διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Προβίδας

38′ Σουτ του Αυγέρη διώχνει με τα πόδια ο Προβίδας.

43′ ΓΚΟΛ: Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κουκογιάννη λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά η μπάλα καρφώνεται στο παραθυράκι του Προβίδα και 1-0

45′ ΓΚΟΛ: Ο Βελέντζας βρίσκει δεξιά λίγο έξω από την περιοχή τον Κουκογιάννη που πιάνει το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην απέναντι γωνία του Προβίδα και 2-0

51′ Σουτ του Δελημήτσου απο καλή θέση μπλοκάρει ο Σαμαράς.

57′ Εκτέλεση φάουλ από τον Καζαντζή η μπάλα βρίσκει στο τείχος και καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Σαμαρά και στην συνέχεια απομακρύνεται απο τους αμυντικούς.

65′ ΓΚΟΛ: Ο Αυγέρης από αριστερά σπάει στην περιοχή την μπάλα στο Κουκογιάννη που κοντρολάρει και με πλασέ την στέλνει για τρίτη φορά στα δίχτυα του Προβίδα.

84′ ΓΚΟΛ: Ο Παληγεώργος ανατρέπεται από τον Καγκαρά με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι… Το εκτελεί εύστοχα ο Μακρυγιάννης για να μειώσουν οι Ελπίδες στο τελικό 3-1

ΠΑΟΚ Καλυβίων (Θόδωρος Βαινάς)

Σαμαράς, Βαινάς, Πατσαούρας, Καγκαράς, Νταλαπέρας, Γαντζούδης, Βελέντζας (79′ Στρατόπουλος Κ), Μπλάνης, Ζαχαράκης, Αυγέρης, Κουκογιάννης

Ελπίδες Αγρινίου (Χρυσόστομος Τεγούσης)

Προβίδας, Τσέλιος, Ζήσης, Τσακανίκας, Δεληγιάννης, Δελημήτσος, Νταρίλας (46′ Στεργίου), Καζαντζής, Μανθόπουλος (46′ Μπαιρακτάρης), Παληγεώργος, Κατσιώρης (71′ Γκοργκόλης.Β)

Πηγή: agrinio24.com, Φωτογραφίες: Γ. Πανταζόπουλος