Η Θύελλα Αγίου Ανδρέα  «χτύπησε» και πάλι. Άλλωστε όπως το συνηθίζει . Στα τελευταία λεπτά κάθε αγώνα. Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Καμαρούλας, συνεχίστηκε με Αστέρα Αγρινίου. Και σήμερα επί της ΑΕΚ.

Με γκολ του Κρανιά λοιπόν τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε πήρε μεγάλη νίκη στο ΔΑΚ Αγρινίου επί της ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου και μετά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, και το παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δυο ομάδων. Πλούσιο θέαμα, ευκαιρίες, δοκάρι,  τρία γκολ, «σασπένς» σε ένα  ντέρμπι μεταξύ δυο ομάδων που θα πρωταγωνιστήσουν στον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με γκολ από στημένη φάση. Στην συνέχεια η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, και  ισοφάρισαν πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες κυνηγούσαν το γκολ που θα τους έδινε την νίκη. Τελικά αυτό ήρθε από την Θύελλα, η οποία έκανε το «3 στα 3»και βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

%ce%ba%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%83-10

 

Τα γκολ του αγώνα

12΄  1-0 Εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά με τον Μακρή, κεφαλιά του Αντωνόπουλου , ο οποίος ήταν στο δεύτερο δοκάρι , και η μπάλα στα δίχτυα.

34΄1-1 Εκπληκτική σέντρα από τον Τσιντζέλη από τα δεξιά, και ο Νταραντούμης με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπαλάσκα

86΄1-2 Σέντρα του Τσάμη από τα δεξιά, κεφαλιά του Κρανιά, και γκολ για τους φιλοξενούμενους μέσα σε αποθέωση..

**Αξίζει να αναφερθεί ότι η Θύελλα στο 69΄είχε σουτ στο δοκάρι από τον Ζήση

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κέκελος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου (Αποστόλης Μπαλτούμας)

Μπαλάσκας, Καρδαράς, Χολιασμένος, Κολοβάκης, Ροδίτης, Μάντογλου, Νικολόπουλος Κ., Αντωνόπουλος (72΄Τσιαμπούλας), Αυγέρης (78΄Νικολόπουλος Ι.), Μακρής, Ζιάκας

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Δημήτρης Λώλος)

Μόσχος , Τσιντζέλης, Λάμπος Α.Π.(77΄Παπαθανασόπουλος), Μπαρλίκας, Μαικαντής (46΄Κρανιάς), Νταραντούμης, Ευαγγελόπουλος, Λίλα, Ζήσης, Τσάμης, Ζαπαντιώτης (92΄Λάμπος Α.Κ.)