Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, οι γραπτές εξετάσεις αξιολόγησης των μη αξιολογημένων διαιτητών της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Η διαδικασία φιλοξενήθηκε σε αίθουσες του 1ου Δημοτικού σχολείου Αγρινίου και κύλισε υπό την αυστηρή επίβλεψη της Επιτροπής Διαιτησίας (ΕΔ/ΕΠΣΑ), προεξάρχοντος του προέδρου της, κ. #Βασίλειου_Νικολέτα και των μελών της κ.κ. #Παναγιώτη_Καψάλη και #Γεώργιου_Κωνσταντίνου.

Ευχάριστη έκπληξη και η παρουσία των δύο Αιτωλοακαρνάνων πρώην πρόεδρων της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ/ΕΠΟ) κ.κ. #Βασίλειου_Νικάκη και #Βασίλειου_Τεροβίτσα οι οποίοι για ακόμη μία φορά απέδειξαν το πόσο “κοντά” βρίσκονται στους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές.

* Για την προσεχή #Δευτέρα_17_Οκτωβρίου, στις 17:00 στο #βοηθητικό του #ΔΑΚ_Αγρινίου, είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του Ενωσιακού Γυμναστή κ. Γιώργου Κωνσταντίνου με όσους #μη_αξιολογημένους διαιτητές δεν έχουν -για διάφορους λόγους- περάσει από το #test FIFA/UEFA #φυσικής_κατάστασης που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ναύπακτο.

#ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ ( Υπεύθυνος Τύπου/Δημοσίων Σχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)