Την χειρότερη εμφάνιση επί ημερών του έκανε η Κέρκυρα στο Αγρίνιο χάνοντας με 4-0 από τον Παναιτωλικό όπως είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου εμφανώς απογοητευμένος.

Ο τεχνικός των Φαιάκων παραδέχτηκε πως η ομάδα του δεν κατέβηκε καν στο γήπεδο και τόνισε ότι θα πρέπει άπαντες να το διαχειριστούν, αφού ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και δεν έχει χαθεί τίποτα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήρθαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε τον Παναιτωλικό, μια ομάδα που μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλή έχοντας αρκετά προβλήματα και κατά τη διάρκεια της διακοπής με αρκετές απώλειες και κάποια παιδιά που παίξανε χωρίς να είναι έτοιμα.

Από εκεί και πέρα αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί πολύ απλά η ομάδα μας δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός πέτυχε δύο πολύ γρήγορα γκολ και βέβαια αυτό το οποίο έχουμε να κάνουμε εμείς γιατί οι νίκες είναι εύκολες και οι ήττες θέλουν διαχείριση, είναι να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε σήμερα γιατί το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή.

Αρχής γενομένης από αύριο, πρέπει να ξεχάσουμε τη χειρότερη εμφάνιση που έχει κάνει η Κέρκυρα από όταν είμαι εγώ, ακόμη και πρόπερσι στο τιμόνι της και θα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με άλλο πλάνο και άλλο μάτι για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις νίκες. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Εάν κάτι με παραξένεψε είναι αυτό. Ενώ είχαμε καλή εικόνα και χάναμε στις λεπτομέρειες στα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα δεν εμφανιστήκαμε καν στον αγωνιστικό χώρο και αυτό θα πρέπει να το δούμε από αύριο».