Με 3-1 νίκησε ο Απόλλωνας Θέρμου τον Κεραυνό Μυρτιάς (φωτο αρχείου) και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την <γκέλα> του Παναμβρακικού και μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα , έκαναν την ανατροπή, πέτυχαν 3 γκολ και πήραν δίκαια τους τρείς βαθμούς της νίκης. Επίσης είχαν και 3 δοκάρια. Στο 2΄ με τον Καρβελά στο 27΄με τον Καλοκάιρη και στο 60΄με τον Μυλωνά. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κεραυνός Μυρτιάς από το 49΄αγωνιζόνταν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Α. Φραγκούλη με κόκκινη κάρτα(δεύτερη κίτρινη).

Τα γκολ του αγώνα

7΄0-1 Δυνατό σουτ από τον Κακούρη μέσα στην περιοχή και πλάγια η μπάλα στα δίχτυα

22΄ 1-1 Ο Κράνης ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από τον Άγγελο Φραγκούλη, με το διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. Εκτελεστής ο Βαλμάς και ισοφαρίζει

67΄ Όμορφος συνδυασμός Κράνη και Καρβελά και σουτ του τελευταίου η μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Νέστορα

76΄3-1 Μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Κράνη, ο Βαλμάς με σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου (Γιώργος Γιάκος)

Κούντρας, Πανταζή (78΄Γρηγοράκης), Στεργίου (51΄Μυλωνάς Γ.), Ράπτης, Κόκκοτος, Κόης, Βαλμάς, Καλοκαίρης, Κράνης (86΄Ταταράκης), Καρβελάς, Νικολόπουλος

Κεραυνός Μυρτιάς (Βασίλης Παστρωμάς)

Νέστορας Δ., Χόντος, Λαμπρακόπουλος, Φραγκούλης Α., , Ψηλός, Νικολογιάννης (72΄Αντωνίου), Κακούρης, Θώδης, Φραγκούλης Σ., Αγγέλης (87΄Καπές), Νέστορας Γ. (78΄Τσιάκαλος)