Από της ευχάριστες εκπλήξεις  του πρωταθλήματος  αποδεικνύεται πως είναι ο Κεραυνός Μυρτιάς. Η ομάδα του Βασίλη Παστρωμά βάζει από νωρίς της βάσεις για άνετη παραμονή. Το Σάββατο αγωνίσθηκε στο γήπεδο Αγγελοκάστρου και έφυγε με τους τρείς βαθμούς της νίκης απέναντι στην τυπικά γηπεδούχο Φλόγα Παλαιομάνινας.

Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στο β΄ημίχρονο με τα δυο γκολ σε εννέα λεπτά που πέτυχε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Φλόγας Στέφανος Φραγκούλης.

Επίσης οι φιλοξενούμενοι είχαν σουτ στο δοκάρι στο 51΄με τον Αγγέλη.

Τα γκολ του αγώνα

65΄0-1 Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπιτσικώκο, κεφαλιά του Φραγκούλη η μπάλα στα δίχτυα

74΄0-2 Σέντρα του Κακούρη από τα αριστερά και ο Φραγκούλης με διαγώνιο σουτ πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.

90΄ 1-2 Πέναλτι για την Φλόγα, μετά από σέντρα του Καρύμπα, και χέρι του Χόντο. Εκτελεστής του πέναλτι ο Καρύμπας διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

  • Αξίζει να αναφερθεί ότι η Φλόγα τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες, λόγω αποβολής του Νάκου, ο οποίος έκανε αντιαθλητικό φάουλ στον Α. Τσιάκαλο
  • %ce%bb%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%b1%cf%82

 

Διαιτητής ήταν ο Λιόνας με βοηθούς τους Τριανταφύλλου και Σούζα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Φλόγα Παλαιομάνινας (Βαλάντης Ζώης)

Διαμαντής, Παναγιωτόπουλος (65΄Ξευγένης), Γκουτσέλης, Νούλας Σ., Ντζιμάνης, Καντάνης, Χριστόπουλος, Καρύμπας, Πιστιόλης, Νάκος, Νταλαπέρας (74΄Μήκας)

Κεραυνός Μυρτιάς (Βασίλης Παστρωμάς)

Σίμος , Χόντος, Λαμπρακόπουλος, Τσιάκαλος Α., (85΄λ.τρ. Τσιάκαλος Ν.), Ψηλός, Νικολογιάννης, Κακούρης, Μπιτσικώκος, Φραγκούλης Στ., (89΄Προύντζος), Αγγέλης (90΄Μανώλης), Νέστορας Γ.