Το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός είναι μια οικογένεια εξήρε ο Ράτκο  Ντόστανιτς στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό.

«Λίγοι γνώριζαν ότι ο Μάντζιος ήταν άρρωστος αλλά έπαιξε. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα είναι πολύ δεμένη και είναι μια οικογένεια γι’ αυτό και δίνω τα συγχαρητήριά μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος προπονητής που έμεινε και ευχαριστημένος και από τη νίκη και από την απόδοση της ομάδας: » Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Για μας το ζητούμενο πρώτιστα ήταν οι τρεις βαθμοί που τους πήραμε και συνδυάσαμε καλό ποδόσφαιρο.

Ο Παναιτωλικός έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό το έδειξε στο τελευταίο ημίωρο. Εκείνο που με ευχαρίστησε ήταν το γεγονός ότι σταθήκαμε πολύ καλά τακτικά και οι παίκτες μου έβγαλαν κατά γράμμα αυτά που είχαμε κάνει στις προπονήσεις γι’ αυτό και τους δίνω συγχαρητήρια.

Το μελανό σημείο ήταν ότι από δικό μας λάθος βάλαμε τον αντίπαλο στο παιχνίδι. Αυτό θα το συζητήσουμε και με τη δουλειά θα διορθώσουμε αρκετά πράγματα ακόμα έτσι ώστε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Πάντως ήταν μια μεγάλη νίκη…«