Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού δέχθηκαν κίτρινη κάρτα . Συγκεκριμένα στο 40′ Κλέσιο, 65′ Λεντέσμα, 81′ Τσοκάνης, και στο 90′ ο Μάκος,  «κιτρινίστηκαν» από τον Χανιώτη ρέφερι Γιαννουλάκη. Για τον Κλέσιο ήταν η τέταρτη κίτρινη.

Στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος οι άνθρωποι του Λεβαδειακού με δικές τους ενέργειες έφτιαξαν τον αγωνιστικό χώρου του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς. Και πράγματι στο ματς με τον Παναιτωλικό και παρά την βροχή της προηγούμενης μέρας ο αγωνιστικός χώρος ήταν χαλί.

Μετά από 465 αγωνιστικά λεπτά δέχθηκε γκολ ο Παναιτωλικός…..

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός  ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας μαθητικής εξέδρας για τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν.

Η αρχή έγινε  από την αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα του Παναιτωλικού και η είσοδος στην Θύρα 6 ήταν ελεύθερη για όλους τους μαθητές ηλικίας μέχρι και 17 ετών.

Δεύτερη νίκη του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά τη μοναδική νίκη είχε σημειωθεί στις 25 Σεπτεμβρίου με 2-1 επί της Κέρκυρας εντός έδρας…

Περίπου 100 φίλοι του Παναιτωλικού από το Αγρίνιο αλλά και από την Αθήνα βρέθηκαν στο γήπεδο του Λεβαδειακού και συγκεκριμένα στην θύρα 4 και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα του Αγρινίου.

Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού κατευθύνθηκαν στην θύρα των φιλάθλων του Παναιτωλικού , και τους ευχαρίστησαν για την συμπαράσταση…

Ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα του Παναιτωλικού για τον Πορτογάλο μεσοαμυντικό  Λούις Ρότσα.

Αχ αυτή η παράδοση!!! 16 παιχνίδια μόνο μία νίκη (την περίοδο 1983-84)ο Παναιτωλικός στην Λιβαδειά…….

Και συγκεκριμένα από της 3 Ιουνίου 1984 με γκολ του Κώστα Καλαντζή έχει να πανηγυρίσει νίκη ο Παναιτωλικός στην Λιβαδειά!!!

Με 19 παίχτες ταξίδεψε ο Παναιτωλικός στην Λιβαδειά . Εκτός δεκαοχτάδος έμεινε ο Βασιλούδης.

Αν και ήταν στην δεκαοχτάδα, εντούτοις δεν χρησιμοποιήθηκε απο τον προπονητή του ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, και τώρα του Λεβαδειακού Στέλιος Βασιλείου