Νέα αρχή θέλουν να κάνουν στον Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα, και το σημερινό παιχνίδι με την Λάρισα αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για όλους.

Ο προπονητής Γιάννης Ματζουράκης  με βάση της δοκιμές που έκανε στις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας αναμένεται  να χρησιμοποιήσει την «ενδεκάδα» που ξεκίνησε τον νικηφόρο αγώνα με την Κέρκυρα την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Άλλωστε ο Παναιτωλικός  στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια , και ουσιαστικά <καθάρισε >το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και  πραγματικό… πάρτι απέναντι στην ομάδα της Κέρκυρας  παίρνοντας τη νίκη με 4-0.

Το πιθανότερο σχήμα είναι με τον Κυριακίδη  κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κούσα, Ροντρίγκες στα στόπερ, με τους Κλέσιο και Τσοκάνη, στα μπακ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα αμυντικά χαφ οι Μάκος και Πάουλο, και μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή ο Φερέιρα. Τέλος στην επίθεση οι Λεντέσμα (δεξιά), Ουάρντα (αριστερά), και στην Κορυφή ο Τομανέ.

Το συνηθισμένο 4-2-3-1 για τον Γιάννη Ματζουράκη ,με στόχο την επιστροφή στις νίκες.