Επιστροφή στις νίκες (μετά από δυο άτυχα αποτελέσματα) για την Θύελλα Αγίου Ανδρέα .

Η ομάδα της Μακρυνείας  νίκησε εύκολα με 5-0 τον Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας, εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία των Καλυβίων στον Ρηγανά, και βρέθηκε  πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι έχοντας σε καλή μέρα αρκετούς παίχτες από την ενδεκάδα κυριάρχησαν από την αρχή ως το τέλος του ενενηντάλεπτου, περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο την ομάδα της Παντάνασσας.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι  αγωνίσθηκαν με αρκετές απουσίες (7), λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και ήταν και άτυχοι όταν κατά την διάρκεια του αγώνα ο προπονητής έκανε 2 αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών. Φαίνεται για την επίτευξη των δικών τους στόχων θα πρέπει στα επόμενα παιχνίδια να ξεκινήσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Τα γκολ του αγώνα

28΄1-0 Ατομική ενέργεια και σουτ από τον Τασούλη, η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα

40΄  2-0 Εκτέλεση κόρνερ από τον Τασούλη, κεφαλιά του Λίλας, η μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Παντάνασσας

44΄3-0 Ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή από τον Τσάμη, και ένα ακόμη γκολ για τους γηπεδούχους

70΄ 4-0 Μετά από έξοχη μπαλιά του Ταταράκη, ο Αλέκος Τσιντζέλης  με σουτ στην κίνηση στέλνει την μπάλα στο δεξί «γάμα» του ανήμπορου να αντιδράσει Λιάπη, μέσα σε αποθέωση !!

89΄ 5-0 Με δυνατό σουτ του Τσάμη έξω από την περιοχή διαμορφώνεται το τελικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Δημήτρης Λώλος)

Μόσχος, Λάμπος, Α. Τσιντζέλης(72΄Ν. Λιάπης), Μ. Τσιντζέλης, Νταραντούμης(52΄Αγγέλης), Λίλας, Ευαγγελόπουλος, Ταταράκης, Τασούλης(62΄ Παπαθανασόπουλος), Τσάμης, Ζαπαντιώτης

Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας (Γιώργος Αρμύρας)

Ε. Λιάπης, Τσώρακας, Βλαχόπουλος, Κουμάσης (19΄λ.τρ. Πλατανιάς), Σούτας, Κουτσιάυτης, Κράνης , Κρανιάς, Μαραγιάννης, Μπαρλίκας (52΄λτρ Νικολέτας), Κεφάλας