Ο center του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου  σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα όσα κρατάει η ομάδα του από το παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας, στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με το Στρατώνι και στους στόχους της φετινής χρονιάς.

Αναλυτικά:

Βασίλη τι σας μένει από το παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας;
Σίγουρα κρατάμε τη νίκη, γιατί είναι σημαντικοί οι δύο βαθμοί στην έδρα μας. Και σίγουρα μας μένουν και κάποια διαστήματα που ήμασταν αρκετά καλοί στο παιχνίδι, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι.

Θεωρητικά ήταν ένα εύκολο παιχνίδι χωρίς “παγίδες”, αλλά είναι σημαντικό ότι είχατε διαφορά ασφαλείας σε όλη τη διάρκεια;
Σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικό να μη δώσεις στον αντίπαλο την ευκαιρία να πιστέψει ότι μπορεί να απειλήσει. Ήμασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και ακολουθήσαμε όσα μας είπε ο προπονητής μας. Και είναι σημαντικό ότι στο παιχνίδι αυτό έπαιξαν όλοι οι παίκτες που υπήρχαν στην αποστολή της ομάδας.

Μπροστά σας είναι το παιχνίδι με το Στρατώνι. Τι γνωρίζετε για την προσεχή σας αντίπαλο;
Ξέρουμε ότι είναι μια καλή και δύσκολη έδρα το κλειστό της Αρναίας. Είχα αγωνιστεί και πέρσι σαν αντίπαλος εκεί και το γνωρίζω καλά. Είναι ένα γήπεδο που πρέπει να προσαρμοστούμε και να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλή άμυνα και έχει πρωταρχικό στόχο να κρατήσει χαμηλά τον αντίπαλό της. Σε αυτό το κομμάτι εμείς πρέπει να αντιπαραθέσουμε καλές λύσεις στην επίθεσή μας.

Σε σχέση με πέρσι η ομάδα του Στρατωνίου είναι καλύτερη ή αποδυναμωμένη;
Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα που είναι ίδια σε σχέση με αυτή που αντιμετώπισα εγώ με την ομάδα μου και ο Α.Ο. Αγρινίου πέρσι. Δεν έχει τον ίδιο προπονητή και σίγουρα η φιλοσοφία της έχει αλλάξει και δε μπορούμε να συγκρίνουμε καταστάσεις που έχουν αλλάξει αρκετά.

Αν έρθει μια τρίτη νίκη εκτός έδρας και μάλιστα συνεχόμενη τι θα σημαίνει για την ομάδα σας;
Έχουμε δουλέψει αρκετά και νομίζω ότι μια τρίτη εκτός έδρας συνεχόμενη νίκη θα είναι σημαντική. Εμείς κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και το “ταμείο” θα γίνει στο τέλος.

Ο αρχικός σας στόχος έχει αλλάξει βάσει των αποτελεσμάτων και των εμφανίσεων στα πρώτα έξι παιχνίδια;
Από την αρχή της χρονιάς είπαμε αυτό που ανέφερα νωρίτερα. Να κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι και να προσπαθούμε για τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε νίκες και να βρεθούμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία.