Μέρες χωρίς ιδιαίτερη πίεση είναι πάντα αυτές στις διακοπές των εθνικών ομάδων και έτσι δίνεται η δυνατότητα στους συλλόγους να κάνουν και κάποιες ξεχωριστές κινήσεις.

Μία εξ αυτών έγινε από τον Παναιτωλικό την Πέμπτη (10/11), αντιπροσωπία του οποίου πήγε στο Γυμνάσιο Λουτρού και αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ενημερώσει τα παιδιά για την καταπολέμηση της βίας, του ρατσισμού και του bullying.

Αναλυτικά το ενημερωτικό της ΠΑΕ: «Συνεχίζοντας τις επαφές με την εκπαιδευτική κοινότητα της Αιτωλοακαρνανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού Μύγας, Πάουλο, Ρόσα, Φερέιρα, Χαντάκιας, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Μάκη Μπελεβώνη, επισκέφτηκαν το Γυμνάσιο Λουτρού. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την οποία εκπροσώπησε ο κ. Ρένος Χριστοδουλίδης, η αντιπροσωπεία του Παναιτωλικού αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την καταπολέμηση της Βίας, του Ρατσισμού, του Bullying, στους αθλητικούς χώρους και τα σχολεία. Είχαν την ευκαιρία να μεταφέρουν τις απόψεις τους και τις εμπειρίες τους, να απαντήσουν στις ερωτήσεις των μαθητών και γενικότερα να επικοινωνήσουν μαζί τους, σε μια όμορφη και ζεστή τελετή που ετοίμασαν οι ίδιοι και το εκπαιδευτικό προσωπικό».