Ναι, ακριβώς… Μέτρα και αποφάσεις όπως βολεύει ορισμένους…

Που αναφέρομαι;; Μα φυσικά στην απόφαση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, του υπευθύνου της ΟΥΕΦΑ για θέματα Ελλάδος, για επ’ αόριστον αναβολή των Ελληνικών πρωταθλημάτων με αφορμή τον εμπρησμό του υπεύθυνου διαιτησίας Γιώργου Μπίκα.

Πριν αναφερθώ στον …κύριο Κουτσοκούμνη, να διευκρινίσω πως δεν είμαι υπέρ καμίας πράξεως που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Αυτές οι πρακτικές, μπορεί σε ορισμένους να είναι συνηθισμένες γιατί έτσι ξέρουν αλλά στον γράφοντα είναι αποκρουστικές.

Στο θέμα μας λοιπόν.

Απεφάνθη, λέει, ο κύριος Κουτσοκούμνης την επ’ αόριστον διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων. Μάλιστα κύριε Κωστάκη μας. Επειδή όμως κύριε Κωστάκη μας η Ελλάδα κι Κύπρος είναι ένα μεγάλο χωριό κι όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας άσε να σου πω μια ιστορία που έμαθα.

Μια φορά κι έναν καιρό κύριε Κωστάκη μας, σε ένα όμορφο νησί που το λένε Κύπρο κάποιοι δεν πολυγούσταραν τις αποφάσεις κάποιου διαιτητή που τον λέγανε Λεόντιο Τράτο. Έτσι λοιπόν αυτοί οι λεβέντες αποφάσισαν να εκφοβίσουν τον κύριο διαιτητά για να κάτσει καλά.

Και τι έκαναν οι λεβέντες; Μα φυσικά του έβαλαν μια βόμβα αρχικά στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια αφού αυτό δεν έπιασε του το έκαψαν σε ένα υπόγειο.

Ο αρμόδιος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του νησιού τότε, ερωτηθείς αν τίθεται θέμα διακοπής του πρωταθλήματος είχε πει ότι “δεν θα σταματήσει το πρωτάθλημα για ένα θρασύδειλο”…

Αχ ναι, με συγχωρείς κύριε Κωστάκη μας. Δεν σου είπα πως έλεγαν τον υπεύθυνο. ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗ τον λέγανε κύριε Κωστάκη μας.

Αν κρίνω όμως κύριε Κωστάκη μας από την αντίδρασή σου στα Ελλαδίτικα τεκτενόμενα μάλλον πρόκειται για απλή συνωνυμία και δεν είσαι εσύ το ίδιο άτομο. Σωστά κύριε Κωστάκη μας;;; Ή μήπως κύριε Κωστάκη μας άλλα μέτρα στο νησί κι άλλα εδώ;;; Ή μήπως κύριε Κωστάκη μας ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΠΑΔΙΑ;;;

Όπως σου είπα κύριε Κωστάκη μας Ελλάδα και Κύπρος είμαστε ένα μεγάλο χωριό και μαθαίνονται όλα την εποχή ειδικά του ιντερνέτ, που θα ‘λεγε κι ο παππούς μου…

Υ.γ1: Και ξαφνικά άκρα του τάφου σιωπή στα μμε των εξυγιαντών για το παρελθόν του κυρίου Κωστάκη μας και τις μυθικές του ατάκες… Πως και δεν το αντιληφθήκατε αυτό βρε σαϊνια;;;

 

Ο Αιρετικός