Συγκλονιστική με βάση το λεπτό που κρίθηκε ήταν η αναμέτρηση του Αστέρα Καμαρούλας με τον Μακρυνειακό που έγινε το Σάββατο στο ΔΑΚ Αγρινίου, και βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 3-2.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στην επανάληψη σημειώθηκαν πέντε γκολ, και μάλιστα σε βροχερό τερέν, με τους γηπεδούχους να προηγούνται, στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έφεραν τα πάνω-κάτω, πετυχαίνοντας δυο γκολ, αλλά στο τέλος οι παίχτες του Αστέρα να παίρνουν τους τρείς βαθμούς της νίκης.

 

Τα γκολ του αγώνα

48΄1-0 Σέντρα του Σαλαγιάννη, και κεφαλιά του Κωστακιώτη η μπάλα στα δίχτυα

50΄1-1 Μετά από κεφαλιά του Σ. Μπούρδο, η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πολύζος με προβολή ισοφαρίζει

55΄1-2 Λάθος της άμυνας του Αστέρα εκμεταλεύεται ο Ν. Κουμπούλης και με πλασέ δίνει προβάδισμα στον Μακρυνειακό

74΄2-2 Το γκολ της χρονιάς για τους γηπεδούχους.!! Ο Αριστόπουλος με δυνατό μακρινό σουτ στέλνει την μπάλα στο «παράθυρο» της εστίας του Μακρυνειακού. Γκολ για όσκαρ που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα…

79΄  3-2 Ανατροπή και νίκη για τον Αστέρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Σαλαγιάννη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Πάνος Βραχωρίτης)

Γκοργκόλης, Αριστόπουλος, Σαλαγιάννης, Γκορόγιας, Δανιάς, Κακαρούνας, Αυγέρης (88΄Νίκας), Ζωγράφος,(69΄Αθανασόπουλος), Καπέλης, Λαίνας (80΄Παναγιωτόπουλος), Κωστακιώτης

ΑΕ Μακρυνειακός (Σπύρος Μπούρος)

Κόρα, Βασιλείου, Ντέμο, Χαμηλός, Πολύζος, Πλατανιάς (25΄λ.τρ. Μπακόλας), Οικονόμου, Μπούρδος Ν.(72΄ Κουμπούλης Ν.), Μπούρδος Ν., Κουμπούλης Ν., Νικολέτας (46΄Μπούρδος Σπ)