Χάντμπολ: Στην Εθνική Χατζηπαρασίδου και Καρέλα

Οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές της Εθνική Χάντμπολ Γυναικών, Μενέλαος Δανήλος και Αλέξανδρος Ταρινίδης κάλεσαν για την προετοιμασία και τα φιλικά  18 αθλήτριες. Αναμεσά τους και οι αθλήτριες του Παναιτωλικού Μαρία Χατζηπαρασίδου, και Άντζελα  Καρέλα.

Αναλυτικά οι αθλήτριες που κλήθηκαν στην Εθνική είναι οι εξής: Κεπεσίδου, Χρυσή, Στουγιαννίδου, Τσάκαλου, Ζυγούρα, Παπανικολάου, Μανιά (ΟΦΝ Ιωνίας), Ράτσικα, Βαφειάδου, Μούρνου, Νούλα, Μάστακα, Τσαουσίδου (ΠΑΟΚ), Χατζηπαρασίδου, Καρέλα (Παναιτωλικός), Γκάτσιου (ΑΕΠ Πανόραμα), Ταϊρίδου (Αμύντας Αμυνταίου), Βασιλειάδου (ΓΑΣ Καματερού).

Αύριο Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 16:00 θα συγκεντρωθεί η Εθνική Γυναικών στο ξενοδοχείο «Άτερον» στο Αμύνταιο, ώστε να πραγματοποιήσει καμπ προετοιμασίας έως την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου.
Παράλληλα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικές αναμετρήσεις το Ισραήλ την Παρασκευή (18/11, 18:00) και το Σάββατο (19/11, 12:00) στο κλειστό του Αμυνταίου
Ακολούθως την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου η Εθνική ομάδα θα αναχωρήσει με προορισμό την πόλη Σάλα της Σλοβακίας, όπου το διάστημα 25-27 Νοεμβρίου θα πάρει μέρος στον 1ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2017 με αντιπάλους κατά σειρά τις Λιθουανία, Σλοβακία και Ουκρανία.