Ο κύβος ερρίφθη… Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα ΚΕΔ έψαχνε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης και η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ μεταξύ άλλων και φαίνεται πως η λύση βρέθηκε.

Η επιβεβαίωση ήρθε μέσω facebook με τον επιτετραμμένο της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ για το ελληνικό πρόβλημα να δέχεται αρχικά το ακόλουθο σχόλιο: «Κωστάκη τελείωνε και ξεκίνα το γιατί βλέπω την Νόβα να σπάει τις ρήτρες και τις μικρομεσαίες ομάδες να ψωμολυσσάνε λες και αυτές προκαλούν τα προβλήματα!».

Ο ίδιος απάντησε: «Νομίζεις ήταν εύκολο να βρούμε την ΚΕΔ που θέλαμε;;; Μετά τα όσα έγιναν. Ευτυχώς τελειώσαμε με αυτό αλλά δεν έχουμε χρόνο για άμεση εκκίνηση».

Έτσι ο Κουτσοκούμνης έδωσε επί της ουσίας δύο ειδήσεις… Η ΚΕΔ βρέθηκε, αλλά το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει άμεσα.

Εν τω μεταξύ η προγραμματισμένη συνεδρίαση για τις 13.00 θα ξεκινήσει τελικά λίγες ώρες αργότερα, όπως έγινε γνωστό μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου της ΕΠΟ: «Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για σήμερα στις 13:00 συνεδρίαση των μελών της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ μετατέθηκε για τις 19:00, λόγω προσωπικών κωλυμάτων δύο (αρ. 2) μελών της.

​Ευχαριστούμε».

http://www.a-sports.gr/