Ευχαριστημένος  από της προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στην μεγάλη νίκη της ομάδας του  επί της πρωτοπόρου Θύελλας  Αγίου Ανδρέα  έμεινε ο προπονητής του ΑΟ Ρηγανά Θεόδωρος Μουχάνης. Σε δηλώσεις του στο Agriniogoal.gr  τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν  αποφασιστικότητα, δύναμη και πάθος. Ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας , και υποσχέθηκε ότι ο ΑΟ Ρηγανά στα επόμενα παιχνίδια θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερος.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για το αγώνα με την Θύελλα

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί αγωνιζόμασταν με μια ομάδα με πολύ καλύτερους ποδοσφαιριστές από τον Ρηγανά. Εντούτοις με αποφασιστικότητα, και πίστη για την νίκη κατακτήσαμε τους τρείς βαθμούς και ατενίζουμε πλέον το μέλλον με αισιοδοξία.

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα σαν την Θύελλα νομίζω ότι εκτός από το ταλέντο πρέπει να υπάρχει δύναμη και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι το οποίο υπήρχε στην ομάδα και καταφέραμε να πετύχουμε μια σπουδαία νίκη

%ce%b1%ce%bf-%cf%81%ce%b7%ce%b3%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83

 

Για το ρόστερ της ομάδας

Στον ΑΟ Ρηγανά υπάρχουν ποδοσφαιριστές που  αγωνίζονται στην Β΄ κατηγορία για πρώτη και δεύτερη χρονιά. Για να μπορέσεις να κάνεις τους νεαρούς ποδοσφαιριστές  να προσφέρουν στο γήπεδο χρειάζεται αρκετή δουλειά, και πολλές προπονήσεις. Νομίζω ότι βήμα-βήμα τα καταφέρνουμε και ελπίζω οι νεαροί παίχτες να εμφανίζονται καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

 

Για την φετινή πορεία του  ΑΟ Ρηγανά

Πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα. Στα πρώτα παιχνίδια οι ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών επηρέασαν την απόδοση της ομάδας. Κυρίως οι δυο κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν ποδοσφαιριστές μας στον αγώνα με την Ποταμούλα, μας επηρέασαν αρνητικά στα πρώτα παιχνίδια.

Αναγκαστήκαμε και κάναμε πολλές «αλχημείες» για να καλύψουμε τα κενά , κυρίως στον αμυντικό τομέα.  Στα τελευταία 3 παιχνίδια η ομάδα δείχνει διαφορετικό πρόσωπο , κατακτάμε βαθμούς και θεωρώ ότι θα υπάρχει η διάρκεια για τα επόμενα παιχνίδια.

Στόχος φυσικά είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Για την βοήθεια του κόσμου

Σε όλα τα εντός  έδρας παιχνίδια υπάρχει μεγάλη συμμετοχή από τους φιλάθλους  της περιοχής που αγαπούν την ομάδα και προσπαθούν να την ενισχύσουν με όποιο τρόπο μπορούν. Κάτι το οποίο έγινε και στο πρόσφατο νικηφόρο αγώνα με την Θύελλα. Θέλουμε την βοήθεια τους  σε κάθε παιχνίδι και τους ευχαριστούμε  για την συμπαράσταση.

Για της ομάδες που θεωρεί φαβορί  για την άνοδο

Πιστεύω  ότι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο είναι η Θύελλα Αγίου Ανδρέα. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές , που έχουν  χρόνια παρουσίας στα γήπεδα της Αιτωλοακαρνανίας. Είναι όντως μια διαφορετική ομάδα από της υπόλοιπες. Επίσης καλές ομάδες είναι ο Αστέρας Καμαρούλας, η ΑΕΚ , ο ΠΑΟΚ, και η Δόξα Καινουρίου.

Και για το τέλος της συνέντευξης συμπλήρωσε:

Ο ΑΟ Ρηγανά βρίσκεται σε σωστό δρόμο. Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει οι ομάδες να στηρίζονται στα δικά τους παιδιά. Και με την προσθήκη 2-3 έμπειρων παιχτών ο σύλλογος να προχωρεί με σταθερά βήματα για την κορυφή.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση της ομάδας να βρίσκεται η ομάδα σε καλό επίπεδο . Υπάρχει η ακαδημία του συλλόγου και με τον γυμναστή και  της κατάλληλες προπονήσεις νομίζω ότι αρκετοί νέοι παίχτες θα μπορούν να βοηθούν ανά χρονικά διαστήματα την ομάδα.