Ανακοίνωση της Δόξας Καινουργίου για τα όσα έγιναν μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Δόξας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Καλυβίων και τα όσα έγιναν μετά την λήξη του αγώνα ,από μερίδα φιλάθλων της Δόξας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:…
«Μοιραστήκαμε βαθμούς και εντυπώσεις στον Σαββατιάτικο αγώνα. Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε ότι δύο ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας προέβησαν σε άσεμνες χειρονομίες και ειρωνικά σχόλια σε φιλάθλους μας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Με την βοήθεια των διοικήσεων των δυο ομάδων, αποφέυχθηκαν τα χειρότερα.

Ως διοίκηση της ομάδας μας, ευχαριστούμε την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ Καλυβίων για την βοήθεια ώστε να επέλθει ηρεμία, η οποία αρμόζει στους ιστορικούς συλλόγους μας και προάγει το <<ευ αγωνίζεσθαι>>.

Αρνητικά σχόλια που ανακοινώθηκαν, μονομερώς για την ομάδα μας, από συγκεκριμένο τοπικό μέσο ηλεκτρονικής ενημέρωσης, γράφει την μισή αλήθεια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι φταίει μόνο ο ένας…

Με την ομάδα των Καλυβίων διατηρούμε άψογες σχέσεις διαχρονικά και ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους τους.»

Η δημοσίευση αναφορικά με τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Παντάνασσας, στο www.kalyvia.gr

Επεισόδια και βιαιοπραγίες μερίδας  οπαδών σε βάρος παικτών του ΠΑΟΚ και του προπονητή Θ. Βαινά

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλές φάσεις και ευκαιρίες,  χωρίς όμως τελικό νικητή, διεξήχθη το απόγευμα ανάμεσα στη Δόξα Καινουρίου και τον ΠΑΟΚ Καλυβίων, αφού οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1, αλλά το παιχνίδι με το σφύριγμα της λήξης του στο γήπεδο Παντάνασσας αμαυρώθηκε από τα επεισόδια και τις βιαιοπραγίες μερίδας οπαδών σε βάρος παικτών και του προπονητή του ΠΑΟΚ, Θεόδωρου Βαινά, την ώρα που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια.
Όπως δήλωσε ο Θ. Βαινάς, όταν τελείωσε ο αγώνας και συνομιλούσε με παίκτη της Δόξας, δέχτηκε αναίτια επίθεση και γρονθοκοπήθηκε από μερίδα οπαδών, χωρίς όπως αναφέρει να δοθεί η παραμικρή αφορμή από τον ίδιο και τους παίκτες του. Η σύρραξη εντός γηπέδου και στην είσοδο των αποδυτηρίων συνεχίστηκε για 20 περίπου λεπτά, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση με απειλητικούς φραστικούς χαρακτηρισμούς και σωματική βία.
Μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ Καλυβίων που ήταν στο γήπεδο δήλωσαν σοκαρισμένα από την συμπεριφορά κάποιων ανεγκέφαλων και καταδικάζουν τέτοιου είδους αρνητικά φαινόμενα.