Αιφνιδίασε , πέτυχε δυο γρήγορα γκολ και πήρε «μεγάλη» νίκη η Φλόγα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας….

Οι πάιχτες της Φλόγας λοιπόν  επιβλήθηκαν με 3-0 εκτός έδρας επί του Θέρμιου Απόλλωνα  κατέκτησαν ένα ακόμη «τρίποντο» φτάνοντας συνολικά στους 22 βαθμούς και έδειξαν ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη .

Εξαιρετικά εύκολο ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου για  τους φιλοξενούμενους. Από το ξεκίνημα του αγώνα πέτυχαν  δυο γρήγορα γκολ αιφνιδιάζοντας τον Θέρμιο Απόλλωνα και η συνέχεια ήταν εύκολη υπόθεση, από την στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στο υπόλοιπο της συνάντησης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Απόλλωνας Θέρμου είχε στο 85΄δοκάρι με τον Μυλωνά.

Τα γκολ του αγώνα

2΄  0-1  Εκτέλεση φάουλ από τον Νταλαπέρα, κεφαλιά του Γκουτσέλη η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και στην επαναφορά ο Νάκος με κοντινό σουτ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του

18΄0-2  Θαυμάσια κάθετη μπαλιά του Σ. Νούλα, ο Χριστόπουλος με πλασέ διπλασιάζει τα τέρματα για την Φλόγα

90΄ 0-3 Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Καρύμπα, η μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Νέος Θέρμιος Απόλλων (Γιώργος Γιάκος)

Κούντρας, Πανταζή (75΄Μυλωνάς), Στεργίου (71΄Γρηγοράκης), Ράπτης, Κόκκοτος, Νικολόπουλος, Βαλμάς, Κόης, Κράνης, Καρβελάς, Μπαρδάκης (82΄Ζέλα)

Φλόγα Παλιομάνινας (Βαλάντης Ζώης)

Διαμάντης, Γκουτσέλης, Νταλαπέρας (89΄Νούλας Β.), Παναγιωτόπουλος Π., Ντζιμάνης, Καντάνης, Ξευγένης (75΄Ψηφής), Χριστόπουλος, Πιστιόλης (61΄Καρύμπας), Νάκος, Νούλας Σ.