Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ναυπακτιακού από την δυνατή έδρα του Δοκιμίου. Οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο επιβλήθηκαν με 2-0 του Απόλλωνα , και εκμεταλλεύτηκαν με το καλύτερο τρόπο την ήττα του Παναμβρακικού πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι δυο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές . Στο 84΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κοτρότσος  για τον Απόλλωνα, ενώ  στο 86΄ο Δημόπουλος δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό (αντιαθλητικό)μαρκάρισμα στον Γιαννακά!!

Τα γκολ του αγώνα

40΄0-1 Σέντρα του Καραγιάννη από τα δεξιά , ο Θεοχάρης έξυπνα αφήνει την μπάλα και ο επερχόμενος Λαγός με κοντινό σουτ ανοίγει το σκορ

68΄0-2  Δυνατό σουτ του Δερβίση η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καραγιάννης με έξυπνη μπαλιά βρίσκει τον Θεοχάρη που από κοντά διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

%ce%b4%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bc%ce%b9-%ce%bd%ce%b1%cf%85%cf%80%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%82

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντζάνης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι.(81΄Πίτλιγκερ),Χονδρογιάννης, Γαρούφης, Μανουσάκης, Δαλαγιώργος, Ζαχαράκης (77΄Ν. Καρτσακλής), Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς, Κοτρότσος, Κορομηλάς Χ. (59΄Τσακανίκας Ν.)

Ναυπακτιακός Αστέρας ( Περικλής Παπαποστόλου)

Δουλιώτης, Καζανάς(70΄Μπαλαμπάνης), Μπράνης, Δημόπουλο, Ζαχαρόπουλος, Καλαβρουζιώτης Α., Λαγός , Δερβίσης (81΄Καλαβουζιώτης Θ.), Θεοχάρης, Παπαποστόλου, Καραγιάννης(85΄Σταυρόπουλος)