ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας στα πλαίσια της εκδήλωσης του χορού, που συνδιοργάνωσε με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην αίθουσα δεξιώσεων του EMILEON SPORT CENTER , ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία, η Γιορτή του Ποδοσφαίρου. Ευχαριστούμε: Την Αντιπεριφερειάρχη κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΡΑΚΑ και τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, για την παρουσία τους.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτ/νίας και τον Πρόεδρό του κ. Καψάλη Παναγιώτη για την άψογη συνεργασία που είχαμε προκειμένου να ετοιμάσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκδήλωση, εξασφαλίζοντας την επιτυχία της, πράγμα και το οποίο συνέβη. Το Δ.Σ. και τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα στην διεξαγωγή της εκδήλωσης Τον κ. ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΛΗΜΑΡΗ δημοσιογράφο του nafpaktianews.gr για την εξαιρετική παρουσίαση της εκδήλωσης.

Τους εκλεκτούς καλεσμένους μας, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους Τους χορηγούς και δωροθέτες μας οι οποίοι ήταν αρωγοί της προσπάθειάς μας. Τον κόσμο που μας στήριξε με την παρουσία του, γεμίζοντας την αίθουσα,. Την διεύθυνση και το υπαλληλικό προσωπικό του EMILEON SPORT CENTER για τις υπηρεσίες τους. Την ορχήστρα για την πολύ καλή διασκέδαση που μας προσέφερε.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι για δεύτερη φορά οι δύο Σύνδεσμοι με την βοήθεια της ΕΠΣ, συνδιοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία την Γιορτή του Ποδοσφαίρου, κάτι που αποτελεί πανελλήνια πρωτοτυπία και πρωτοπορία, αποδεικνύοντας ότι πέραν των ενενήντα λεπτών ενός αγώνα, που ενδεχομένως να υπάρξουν και αντιπαραθέσεις, είναι απόλυτα εφικτό να υπάρξει συνεργασία, όταν ο από κοινού στόχος και σκοπός είναι η ανάπτυξη και η βελτίωση του ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα .

Αυτό είναι και το μήνυμα που στέλνουμε μέσω αυτής της εκδήλωσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ                             ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ