Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ και τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις δυο ομάδες, μίλησε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης.

Aναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5»:

 

Για τους διαφορετικούς στόχους των ομάδων και εάν θα κάνουν τη διαφορά: «Ο ΠΑΟΚ έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και σαφώς έχουν ένα έξτρα κίνητρο παραπάνω αφού ο θεσμός που μπορούν να καταφέρουν κάποια πράγματα παραπάνω είναι το κύπελλο. Νομίζω ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, ο ποδοσφαιριστής έχει ένα έξτρα κίνητρο όταν παίζει με μια μεγάλη ομάδα να αποδείξει τις ικανότητες που έχει. Νομίζω ότι θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδια και αυτός που θα δείξει περισσότερη θέληση θα πάρει τα παιχνίδια».

Για το πρώτο ματς που θα γίνει στο Αγρίνιο και το δεύτερο στην Τούμπα: «Νομίζω ότι είναι καλό που το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Εάν μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε καλύτερα το δεύτερο παιχνίδι. Το πρώτο παιχνίδι θα παίξει μεγάλο ρόλο και είναι καλό που ξεκινάμε στην έδρα μας».

Για τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ: «Και οι τρεις τερματοφύλακες είναι αξιόλογοι. Ο καθένας έχει μια πορεία στο ποδόσφαιρο. Είναι μια θέση που είναι πολύ ανταγωνιστική και νομίζω ότι μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να έχει τρεις ισάξιους τερματοφύλακες».