Ολοένα και περισσότερα γίνονται τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία σύμφωνα με τα οποία υπάρχει ενδιαφέρον της Αρούκα για τον Τομανέ και μάλιστα τα ΜΜΕ εκεί έχουν προχωρήσει το θέμα και ισχυρίζονται πως ο 24χρονος θα λύσει και το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό.

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως υπάρχει απόσταση ανάμεσα σε όσα αναφέρουν και σε αυτά που υποστηρίζουν οι Αγρινιώτες, οι οποίοι έχουν και τον πρώτο λόγο στην υπόθεση από τη στιγμή που ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019.

Από εκεί και πέρα, για το απόγευμα της Τρίτης (27/12) είναι προγραμματισμένη η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις και αυτή θα είναι μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να γίνει μία συζήτηση με τον Τομανέ και τους ανθρώπους της ομάδας.

Να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος πριν φύγει για την πατρίδα του, όπου πέρασε την εορταστική του άδεια, είχε ενημερώσει ότι υπήρχε ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του και η απάντηση που έλαβε ήταν η ακόλουθη: «Τώρα που θα πας στη χώρα σου, δες τι ακριβώς συμβαίνει και με την επιστροφή σου θα μιλήσουμε».

Τέλος, αυτό που τονίζουν στον Παναιτωλικό είναι πως έως τώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση σε αυτούς και αναμένουν την τελευταία ενημέρωση από τον ίδιο τον Τομανέ. Δεν είναι αρνητικοί, πάντως, στο ενδεχόμενο πώλησής τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προτίθενται να τον αφήσουν ελεύθερο.

 

 

http://www.a-sports.gr/