Μετά την αποχώρηση του Φερέιρα, και Λεντέσμα , οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έχουν ρίξει το βάρος για την αντικατάσταση των 2 ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και διαπραγματεύσεις  πάνω σε συγκεκριμένη βάση. Στα χέρια διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας υπάρχουν τα ονόματα κάποιων παιχτών , που έχουν <προκριθεί> από την κατασκοπία, ενώ στην λίστα αυτή θα προστεθούν και παίχτες που πρότειναν οι σκάουτερ της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής , ο Ματζουράκης θα ανάψει το πράσινο φως στην διοίκηση για να ξεκινήσει η διαδικασία διαπραγμάτευσης ανάμεσα στις δυο πλευρές. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας, έχει ζητήσει από την διοίκηση  για τους συγκεκριμένους παίχτες , να γίνει, αν χρειαστεί, ακόμα και η υπέρβαση για τα δεδομένα της ομάδας, καθώς από αυτούς, εν πολλοίς , θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό η εικόνα που θα παρουσιάσει ο Παναιτωλικός στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Παναιτωλικός είναι οι εξής:

<Δεκάρι>

Οπωσδήποτε τα <καναρίνια> θα ενισχυθούν στον χώρο του κέντρου, με έμπειρο ποδοσφαιριστή που να έχει το στυλ του Μαρτίνες . Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έχουν προσεγγίσει ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Αργεντινής, και της επόμενες ημέρες αναμένεται ακόμα και η ανακοίνωσή του.

<Περιφερειακός επιθετικός>

Χρειάζεται  άλλος ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ,ο οποίος  εκτός από της διεισδύσεις που πρέπει να κάνει  στην αντίπαλη περιοχή, πρέπει να μπορεί να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Διάφοροι μάνατζερ καθημερινά βομβαρδίζουν  με προτάσεις τα γραφεία της ΠΑΕ, εντούτοις δεν έχει βρεθεί ακόμα ο ποδοσφαιριστής που θα <γυαλίσει> το μάτι του προπονητή, ώστε να ανάψει το …..πράσινο φως για την απόκτηση του.