Επίσκεψη εν μέσω εορτών, στήριξης και ενίσχυσης των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  πραγματοποίησαν σήμερα οι υπεύθυνοι και οι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελπίδες Αγρινίου, στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας που λειτουργεί στα Καλύβια Αγρινίου!

Τους υπεύθυνους της Ακαδημίας κ.κ. Πάνο Τάγκαλο, Χρυσόστομο Τεγούση, και Νίκο Φαναριώτη μαζί με τους ποδοσφαιριστές τους υποδέχτηκαν με χαρά τα μέλη του προσωπικού της Ημερήσιας Φροντίδας, Νεκταρία Φελέκη, Μαρία Πρεβεζάνου, Δέσποινα Κακόγιαννου, Σοφία Σακαβέλα, Θωμάς Δρακόπουλος και τα παιδιά του «Χαμόγελου», ενώ κατόπιν αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, έδωσαν δώρα και γλυκίσματα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, οι Ελπίδες Αγρινίου συγκέντρωσαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο παρέδωσαν στην Κοινωνική Λειτουργό, κ. Νεκταρία Φελέκη προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της Ημερήσιας Φροντίδας «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ στη συνέχεια όλα τα παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο στο προαύλιο με τις ολοκαίνουργιες μπάλες που τους έφεραν οι νέοι φίλοι τους!

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!!!

 

 

http://kalyvia.gr/