Εννέα παιχνίδια απέμειναν μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Εννέα παιχνίδια από τα οποία θα κριθεί και στους τρείς ομίλους ,σε μεγάλο βαθμό η πρώτη θέση και φυσικά η απευθείας άνοδος στην Α΄κατηγορία του νομού μας.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά και της γιορτές των Χριστουγέννων ξεχωρίζει η αναμέτρηση για τον δεύτερο όμιλο  της πρωτοπόρου Θύελλας Αγίου Ανδρέα με την ΑΕΚ Αγ. Κων/ νου.

Δυο ομάδες που ξεχώρισαν στην μέχρι τώρα πορεία του πρωταθλήματος και έχουν  σαν στόχο την απευθείας άνοδο.

Η Θύελλα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς και ακολουθεί η ΑΕΚ με τρείς βαθμούς λιγότερους. Στον αγώνα του πρώτου γύρου(φωτο) η Θύελλα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα από το  γκολ του Αντωνόπουλου, στην συνέχεια έκανε την ανατροπή  και με γκολ του Νταραντούμη και Κρανιά πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη ,σε αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ Αγρινίου….

Είναι ένα ντέρμπι με της δυο καλύτερες ομάδες του β΄ ομίλου της β΄ κατηγορίας. Ένα ντέρμπι που μπορεί ακόμα  να κρίνει και τον πρωταθλητή, αν οι γηπεδούχοι πάρουν την νίκη και ξεφύγουν έξι βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέχρι και το τέλος του….

Μιλάμε για το απόλυτο ντέρμπι κορυφής και περιμένουμε παιχνίδι υψηλού επιπέδου με τις δύο ομάδες να έχουν την ποιότητα για να μας προσφέρουν ένα μεγάλο παιχνίδι.

Πρόκειται για το ντέρμπι της χρονιάς και ευχή όλων είναι το Σάββατο το μεσημέρι  στο γήπεδο του Αγίου Ανδρέα  να γίνει ένα ματς διαφήμισης του ποδοσφαίρου. Το ποιος θα επικρατήσει είναι θέμα ημέρας και μετά υπόθεση τακτικής. Ποια ομάδα δηλαδή θα καταφέρει να επιβάλλει τον ρυθμό της και θα εξουδετερώσει τα «ατού» του αντιπάλου…..