Σέντερ φορ, τερματοφύλακα, και άλλοι δυο!!

Ο Ντιέγκο Λόπες αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Παναιτωλικού την περίοδο του Ιανουαρίου. Οι άνθρωποι της ομάδας όμως δεν μένουν εκεί. Εξελίξεις για την απόκτηση τεσσάρων  ακόμη ποδοσφαιριστών  θα υπάρχουν σύντομα.

Η απόκτηση ενός σέντερ φορ, και ενός τερματοφύλακα  αποτελεί της πρώτες προτεραιότητες για τον προπονητή Γιάννη Ματζουράκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στο Αγρίνιο θα είναι από την αγορά του εξωτερικού.

Υπάρχουν <τέσσερις > ποδοσφαιριστές που αρέσουν στον προπονητή του Παναιτωλικού , και έχουν ξεκινήσει οι επαφές μαζί τους . Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι προέρχονται από το εξωτερικό. Μάλιστα στους εν λόγω παίχτες οι δυο είναι κοινοτικοί.

Στόχος της διοίκησης είναι να ολοκληρωθούν όσο ποιο σύντομα γίνεται η συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές, να ενσωματωθούν στην ομάδα, και να ξεκινήσουν άμεσα προπονήσεις, για να μπορεί ο Γιάννης Ματζουράκης να τους υπολογίζει για τα παιχνίδια του δευτέρου γύρου.

Ονόματα ….και διευθύνσεις δεν έχουν γίνει γνωστά. Αναμφισβήτητα παρατηρείται έντονη κινητικότητα σε διάφορα μέτωπα  της τελευταίες ημέρες αλλά οι διοικούντες κινούνται με μυστικότητα και δεν ανακοινώνονται ονόματα για ευνόητους λόγους.