Συμπεριλήφθηκε κανονικά στη 19μελή αποστολή του Πανιωνίου ο Ιρανός

Η απειλή δεν έγινε πράξη… Στον Πανιώνιο είχαν ενημερώσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ότι δεν θα υπολογίζεται από την Παρασκευή (6/1) εάν δεν αποφασίσει άμεσα πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά εκείνος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικο.

Μόλις δύο μέρες είχαν οι «κυανέρυθροι» στη διάθεσή τους για να προετοιμαστούν για το συγκεκριμένο ματς και το Σάββατο (7/1) ταξίδεψαν για το Αγρίνιο με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να παίρνει 19 παίκτες.

Μέσα ο Ενγκόγκ έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες, έξω ο ανέτοιμος Αντωνιάδης. Η μοναδική αλλαγή συγκριτικά με την αποστολή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει να κάνει με τον Αργυρόπουλο που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης. Ο Κορίνθιος, πάντως, δεν υπολογίζεται από τον Σέρβο τεχνικό και δεν αποκλείεται εντός του μήνα να λυθεί το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά την αποστολή, η οποία ταλαιωρήθηκε αρκετά στο ταξίδι και πέρασε με καράβι απέναντι λόγω του κλεισίματος της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, αποτελούν οι: Βοσνιάδης, Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Γκιοατά, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης, Μπεν, Σοτζέι, Μασούρας, Φούντας, Σταυρόπουλος, Βουκελάτος, Ανσαριφάρντ, Ενγκόγκ, Καθάριος.

 

http://www.a-sports.gr/