Δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους αναμετρήθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο του Δοκιμίου. Από την μία οι γηπεδούχοι που ήθελαν πάση θυσία την νίκη για να απομακρυνθούν από της τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι που κάνουν μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και θέλουν να παραμείνουν στην προνομιούχο «τετράδα» που οδηγεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Τελικά χαμογέλασε ο γηπεδούχος Απόλλων Δοκιμίου και πήρε το τρίποντο χάρη σε γκολ του Φώτη Κορομηλά με πέναλτι στο β΄ημίχρονο. Η νίκη ήταν μονόδρομος για τον Απόλλωνα που πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήρε δίκαια τους τρείς βαθμούς ,.

Από την άλλη μεριά η ΑΕ Βάλτου (ή Κεραυνός Μυρτιάς), έδειξε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας και δίκαια βρίσκεται στα «ψηλά πατώματα».

Αγωνίσθηκε με στόχο την νίκη αλλά οι πάιχτες της ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια με αποκορύφωμα τον «τετατέτ» του Νικολογιάννη μετά από εκπληκτική προσπάθεια από τον Αγγέλη να απομακρύνει ο τερματοφύλακας Δημητρίου του Απόλλωνα. Ίσως αν η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου θα υπήρξε διαφορετικό αποτέλεσμα!!!

ΔοκιμιΑΕ -Βάλτου

Το γκολ

61΄Πέναλτι για τους γηπεδούχους μετά από ανατροπή του Σίμου στον Ν. Αθανασίου. Ο Φώτης Κορομηλάς με εύστοχη εκτέλεση στέλνει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας στην ομάδα τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραβασίλης με βοηθούς Χουλιάρα και Τριανταφύλλου
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος)

Δημητρίου, Τσακανικας Ι., Χονδρογιάννης (82΄ Μαντέλος), Γαρούφης, Δαλαγιώργος, Κοκώνης Ε., Ζαχαράκης, Κορομηλάς Φ., Αθανασίου Ν., Κοτρότσος (92΄ Πίτλιγγερ), Κορομηλάς Χ.

Α.Ε. Βάλτου  (Βασίλης Παστρωμάς)

 Σίμος, Χόντος, Λαμπρακόπουλος, Νικολογιάννης, Ψηλός (9΄ λ.τ. Μπιτσικώκος), Τζαμαλής, Φραγκούλης Α., Θώδης (46΄ Κακούρης), Φραγκούλης Σ. (85΄ Μαργαρίτης), Αγγέλης, Νέστορας.