Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ Καλυβίων προσφέροντας γκολ και θέαμα, επικράτησε άνετα με 4-0 του Μακρυνειακού, σήμερα το απόγευμα στο Εμιλέον.

Ο σημερινός αγώνας ήταν ομολογουμένως  ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν παίξει έως τώρα οι καλυβιώτες, οι οποίοι είχαν συνεχή έλεγχο της μπάλας, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, είχαν δυο δοκάρια, ενώ δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν σημαντικές φάσεις.

Μετά το 65΄ οι καλυβιώτες κατέβασαν ¨ταχύτητα¨ και μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού δεν δημιουργήθηκαν σημαντικές φάσεις από τις δυο ομάδες.

Γκολ και φάσεις

4΄ ΓΚΟΛ Ο Αυγέρης με σουτ που έκανε έξω από την περιοχή σημείωσε το πρώτο τέρμα για την ομάδα του.

8΄ Ανατροπή του Παπαγιάννη εντός περιοχής και ο διαιτητής υπέδειξε  αμέσως το σημείο του πέναλτυ.

9΄ΓΚΟΛ Ο Γιάννης Μυλωνάς κτυπώντας εύστοχα στέλνει τη μπάλα στην αντίθετη γωνία του τερματοφύλακα Οικονόμου και γίνεται το 2-0

23΄Ο Λιούλιος με ατομική ενέργεια από δεξιά, σουτάρει μέσα από την περιοχή, αποκρούει με υπερένταση ο Οικονόμου, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε στην συνέχεια κόρνερ.

26΄ Άλλη μια καλή ενέργεια του Λιούλιου από δεξιά, όμως το σουτ που πραγματοποίησε βεβιασμένα, κατέληξε άουτ.

32΄Μετά από κτύπημα κόρνερ του Γ. Μυλωνά από την αριστερή πλευρά, ο Νταλαπέρας που είχε προωθηθεί στην αντίπαλη περιοχή, έστειλε από πολύ κοντά τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι, για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι αμυντικοί.

37΄ ΓΚΟΛ Επιθετική ενέργεια του Λιούλιου ο οποίος απο τα πλάγια της μεγάλης περιοχής σούταρε παράλληλα προς την εστία, ο τερματοφύλακας Οικονόμου δεν συγκράτησε τη μπάλα και ο επερχόμενος Ζαχαράκης με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

41΄Κτύπημα κόρνερ από αριστερά με τον Αυγέρη, η μπάλα φθάνει στον Νταλαπέρα, όμως η κεφαλιά που πραγματοποίησε, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

50΄Σουτ του Ζαχαράκη μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Οικονόμου.

54΄Σουτ που επιχείρησε ο Μπούρος μέσα από την περιοχή,  κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα Οικονόμου.

64΄ΓΚΟΛ Ο Αυγέρης με ωραία προσπάθεια πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας τη μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Π. Καρύμπας)

Θεοδωρακόπουλος, Μπούρος, Παπαγιάννης (56΄ Παναγιωτόπουλος), Ν. Μυλωνάς, Νταλαπέρας (56΄Καγκαράς), Αριστόπουλος, Λιούλιος, Καρύμπας 70΄ Γαντζούδης), Γ. Μυλωνάς, Ζαχαράκης, Αυγέρης

Α.Ε. Μακρυνειακός (προπονητής Σπ. Μπούρδος)

Α. Οικονόμου, Βασιλείου, Η. Οικονόμου, Α. Πολύζος, Ντέμο, Ε.  Πολύζος, Μπακόλας, Σ. Οικονόμου (73΄Μπαγιώργος), Ν. Κουμπούλης, Ν. Κουμπούλης,  Νικολέτας (52΄ Πλατανιάς)

http://kalyvia.gr/